Bir arkadaşımla sohbet ederken ona siyahi erkekleri sevdiğimi söyleyince " Çok iddalı olmaz mı senin için?" dedi ve aklıma takıldı. Yakışmaz mı yanıma?

Bir arkadaşımla sohbet ederken ona siyahi erkekleri sevdiğimi söyleyince " Çok iddalı olmaz mı senin için?" dedi ve aklıma takıldı. Yakışmaz mı yanıma?
bediat sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Neden yakışmasın bence her kanına yakışır ;) ama bir yandan da her bir yanımızın siyahi olması da iyi olmaz 😂 Az azken değerli
Her kadına yakışır gerçekten siyahi 🙃
:) :)
Uzun boylu atletik bir siyahi erkek yakışır senin yanına
Kapalı Türk kadını vs atletik siyahi erkek tarzı egzotik bir çift olurduk öyle bir erkekle olsam 😄
Allaaaaam ne olur uzaylılar gelmesin… ırkımız fazlasıyla tehlike altında 🙄😂
Kapalisin ya hani cinsel olarak düşünülünce?
Nasıl yani
Kapalisin yani dini inancın var. Dışarda gören insanlar der siyahi ile birlikte hani cinsel olarak insanlar genelde siyahi tercih eder
İyi de kapalı olmam libidom düşük demek değil ki 🤣 Velev ki cinsel merakla siyahi tercih ettim kadın değil miyim sonuçta kafamı örtmemin ne önemi var
Toplum oyle yorumluyor
değişik ya bir kadın kapalı diye cinsel olarak tercihler yapamaz sanıyorlar 😄
Açık saçlı biri hakkında da aynı şeyi düşünürler ama kapalı olunca daha çok düşünürler
Doğru diyorsun ama umursamam ben
Çok güzel yakışır. 😊
Tercih sizin
orası öyle de dışarıdan bir perspektif merak ettim
Aşk ve sevgi varsa neden olmasın
aşk sevgiden ziyade fiziksel uyum ve yakışmaktan bahsediyorum
Olabilir
mesela diyelim matchmaker sensin yanıma nasıl birini bulurdun
Şöyle boylu poslu kaslı maslı neden olmasın be
Haha hayalimi tarif ettin. Ben tesettürlü o siyahi, çok egzotik durmaz mıyız yanyana 😄
Yapay zekaya çizdir bakalım nasıl olacakmışsınız giyinik olsun ama enişte
chatgpt mi hangisi
Olur o iyi bu işlerde ama iyice tarif et
bir dakika
Bekliyorum balım
Yakisabilir
Sürekli bir ilişki mi?
Evet öyle
Aileye kabul ettirmek zor değil mi?
Ama sen sürekli ve süreksiz iki ilişki için de ayrı cevap ver lütfen merak ettim
En fazla küsüşürüz birkaç yıl konuşmayız önünde sonunda kabul ederler eğer ciddi ilişkim olursa siyahi biriyle
Valla açıkçası kısa süreli bir partner olarak merak etmiyor değilim. Ama evlenmezdim ben.
Sen de benim gibi muhafazakar çevreden gelen bir kız mısın peki? Sanki kapalı bir kadın siyahi tercih edince göze daha çok batıyor.
Kısa süreli partner olarak dediğin süre ne kadarlık bir ilişki ki?
Hayır muhafazakar değilim.
Kısa süreli partner olarak merak etme sebebin biraz daha haz odaklı galiba
Evet evet. Yatakta iyiler diye duyuyorum )
Onu ben de duyuyorum. :) Birkaç arkadaşımın tecrübesi var o konuda. Muhteşem olduklarını söylerler hala. " Her kadın bir kere bile olsa bir siyahi ile sevişmeli." diyorlardı. Benim de merakım öyle oluştu :)
Bir de açıp videolara bakınca duyduğun şeylerin doğru olduğunu görüyorsun. 😅 İş yatağa gelince çok güçlüler gerçekten.
Evet. İyi görünüyorlar.
Tabi bazıları o filmleri takviyelerle, ilaçlarla çekildiğini söylüyor, bilemiyorum.
Kısa süreli dediğin birkaç aylık bir ilişki mi
Evet ama gerçeğini yaşayan arkadaşlarım yatak performanslarını doğruladı. Demek ki boş değiller gerçekten. Boyuttan ziyade ritm ve performansları tadına doyum olmaz bir şekilde diyorlar hala 😅 Akıllarında nasıl kalmışsa artık.
Sen hiç yaşadın mı?
Burada o kadar özele girmeyeyim şimdi 😅 Dm atalirsin ama o denli özeli yazmam doğru olmaz buradan
Anladım. Teşekkürler.
Belirli boyuta kadar yaşadım diyeyim. Biraz ayaküstü olduğu için devamı gelmemişti
Senin ilgin tam olarak ne zaman oluştu peki kısa süreli ilişki açısından
Şu tarihte oluştu diye verebileceğim bir tarih yok. Zaman içinde sarınım
Zaman içindedir aslında ben nereden oluştu onu merak ettim birinden mi duydun bir filmde mi gördün gibi benzer şekilde oluşmuş ilgimiz galiba ikimizin de
Kızlarla muhabbeti de oluyor, görüyorum da... İkisinin de etkisi olmuştur sanırım.
Benim de aynı şekilde. Bir de videolarda genelde benim gibi balık etli beyaz kadınlarla birliktelik yaşıyor oluyorlar. Hitap ettiğim kitleyi onlar olarak görmeye başladım galiba içten içe aynı zamanda.
Benziyormuşuz
Şu var ki ben evliyim 😊
Senin tek çaren bir boşanma olursa yaşamak ya da kaçamak yapmak 😅
Olabilir. 🙃
Yakışır mıyız öyle biriyle 😄
Yakışırsınız kız. 🙃
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Bana da bul varsa 😭😭
Yakışır