Bir cocuktan hoslandım arkadaslar sonra bakısmalar oldu sonra telefon numaralarımızı verdik ettik sonra börek falan yaptım ettim iş yerine saldım sonra belli zaman geçti kandil mesajı attım görmeyince bende mesajınsildim o da sinirden numaramı sildi etti ondan sonra ama gördgü yerde bakar dururdu kısa sohbetleri olurdu sonra başka yere işe girdi bende 6 ay görmedim sonra dün de tesadüf gibi yaptım 6 ay sonra ilk defa gördüm beni görünce bana bakmaya basladı yanına yaklasana kadr sonra oo hangi rüzgar attı seni dedi bende konustim ama göxlerime baktı hep sonra sogara icmel ocin bir kenrar oturdunyanina bir kis otirdu sinirden bende ordan gittim eve geldim sizce tekrar gidimmi ama emin degilim acaba hoslaniyormuydu ya da gitsemmiki
Güncellemeler
9 ay
Acilll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌟
Ah gerçekten duyguların ve olayların bu kadar katmanlı olduğu durumlar insana aklını karıştırıyor, değil mi? Hikayenin tam ortasında gibi hissettik, adeta bir romandan bir sahne gibi! Ama sanki biraz daha zamana bırakmak iyi olabilir gibi geldi. O gözlerine bakışı ve “hangi rüzgar attı seni” demesi tamamen olumluluk kokuyor. Ancak bu işaretlerin ne kadar güçlü olduğunu anlamak için belki bir sonraki karşılaşmayı beklemek daha sağlıklı olabilir. Kalbinle hareket et ama kendini yormadan, olur mu? 🧿💕