Ya nolur bakın nolur?

Ya şimdi benim ilk defa bı çocukla sev olmak istedim yani sevgilimin oldugu gözüksün diye sonra akadasima bı çocuk sev olalım demişti sonra öyle böyle oldular sonra onun sınıfındaki bitane çocuk benim sevgilim olsun dedim sonra o çocuk geldi oldu sonra böyle ilk günler iyiydi sonra benim eski arkadaşlarım yani onunda eski sevgilileri gelip dedilerki işte seni kullanio arkandan bir sürü kötü şey dedi bu çocuk dediler bana ben inanmadım birazda inandım neyse barıştık sonra öyle bı davranioduki bana karım askm balım herseyy bağlıydı bana resmen sonra 5-6 geçti sonra yine ayrıldık çünkü kızlarla ugrasio su yüzüne bile bakmadı sonra barışalım dedi yazdı instadan sonra tamam filan dedim sonra yarın oldu benle konuşmadı göz temasında bile bulunmadı bitane kız var onla el ele tutuştu onunla konuştu sohbet etti yani tokalasti sonra benim yüzüme bile bakmadi sonra onun arkadaşı gelip benim arkadaşıma demiski sevdiğim (sevgilim dediğim çocuk) (**ben benim adım)'i sevmiyor demiş arkadaşıma sonra bende baya üzüldüm sonra instegramda gittim baktım çocuk askm die kaydetmisti beni zaten ama çoktan vardı bende onu askm die kaydetmistim eve gider gitmez sildim oda gördü ama o silmedi sizce kullaniomuydi.

Ya nolur bakın nolur?