Sizce kediler ve köpekler bizim göremediğimiz varlıkları görüyorlar mı?
Görürler.
Görmezler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bebekler melekleri görür derler. Horozlar sabah öttüğünde melek gördüğü için öter derler. cinler de kedilerin suretine girdiğine göre belki kediler cinleri görüyordur.
Görse oraya buraya bakar belli olurdu. Bu nereye bakıyor derdik. 5 yıldır kedi bakıyorum hiç bu tür başka boyut tespitim olmadı.
Özellikle kediler görüyor ve köpekler ve kediler mezardaki ölülerin kabir azabını duyuyor diye biliyorum
Gözlerinde perde olmadığı için görüyorlar diye biliyorum
Cevap
17Cevap
Görüp göremediğini hiç bir bilim insanı kanıtlayamadı ama gerçek şu ki çok hassas duyu organlarına sahipler.
Ve insanların niyetini algılayabiliyorlar.
Bu dediğin özellik kedi-köpeklerde değil, şizofrenlerde var..
Ve bu hastalar öylesine inanıyordur ki gördüklerine, kayıt altına bile alabilir..
Goruyorlardir heralde ben çok boşa bakip havlayan kopek gordum
ben onların görmediklerini görüyorum..) kedi köpekler benim gördüğümü görebiliyormu acaba..
hayvanlarda biizm gibi psikolojiye sahip bu kesin ya görüyorlar ya da korkudan ses çıkarıyor bizim gibi
Görünmeyen varlık diye bir şey yoktur. Adı üstünde görünmeyen görünse neden görünmeyen varlıklar diyelim.
hocalara gore goruyorlar, uzmanlara gore gormuyorlar
Evet görürler çünkü yaradan insanların gözlerine koyduğu perdeleri hayvanların gözlerine koymamış zuhuren yaptım bu açıklamayı manen yani
ben köpeklerin gördüğünden eminim bununla ilgili anılarım da var ama uzun uzatmak istemiyorum
diğer boyuttaki varlıkları görebilirler ama insanoğlu göremez çünkü göz perdesi vardır
Hayır hiç zannetmiyorum
Onlarda perde yok diye biliyorum
korku filmlerinde görüyolar :D
Görüyollarmış
Görüyorlar'imiş.. :)
Görürler
Göremezler bence..
Görürler galiba
Görüyorlar.
görürler
Kesinlikle görürler.
evet gorurler