Diğer Olur olmaz saatlerde , aksi şeyler geliyor mu aklınıza? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor İnsan bu saatlerde kahve içmek neden ister ki 🫣 Güncellemeler8 ay S. s 🖤🖤🖤 Olur olmaz saatlerde , aksi şeyler geliyor mu aklınıza? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. geliyor evet. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Sürekli geceleri aklıma saçma sapan şeyler gelir... 2 gündür mesala fok balıkları pandalar vs kafaya taktım 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 8 ay Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kahve harika bir şeydir. Canın çekti mi, içeceksin. 😃Aksi bir şey deyince de ne geldiyse aklıma 🙄😂 1 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Geliyor evet.şu an dışarı çıkıp hava almak istiyorum mesela ama o da çok pahalı 2 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet surekli sevgilimin bana yazmadığı dakikalarda ne haltlar yediği gelir aklıma jdjdjs 1 0 Yorumla
Lekarnetin Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 8 ay O bana da olmuyor değil , bazen uyku arası canım kahve çekiyor meğer yalnız değilmişim 😀 1 0 Yorumla
GragaSs Takip Et Xper 1 Yaş: 19 8 ay gece gece canım pide ve dondurma çekiyor çok alakasız ve çok saçma 1 0 Yorumla
adimgaripdeğil Takip Et Xper 4 Yaş: 23 8 ay ben bu saatte dısarı cıkmak istiyorum huyum degldir 1 0 Yorumla
kızılelma-1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Maalesef geliyor ama zor geldiği için yapmıyorum 1 0 Yorumla
58_Esmer_58 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 752 cevap paylaştı. Rahatı keyfi yerindedir 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 8 ay İcccmeğ gece uyuyamayacaksın he 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Geliyor gelmez olur mu 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bazen gece yarısı canım kelle paça istiyor 1 0 Yorumla
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben az önce içtim bsbsbsbsb 1 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 8 ay Diğer konusunda 711 cevap paylaştı. Kesin kahvedir o 1 0 Yorumla
omrfrkkuckkk3542 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 501 cevap paylaştı. Aksi şey dediğin şey de kahve içmek miydi? 😂 1 0 Yorumla
Tortugas Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 55% 8 ay Bi aa uyumadan önce içiyodum. Garip bir tutku 1 0 Yorumla
Zehrizıkkımlı Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Evet ya geceleri canım genel de pide istiyor 😂 1 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% 8 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hay aksi seytana bak sen 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 8 ay Diğer konusunda 375 cevap paylaştı. Kahvenin saati varmis 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet geliyor o yüzden çay demledim şimdi 1 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. şu an oturdum içiyorum kahve lanet bi tutku 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geceleri çok geliyor 😂 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 8 ay Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bak şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdü ya 1 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. Ben daha da geç saatlerde içerim kahve 1 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Herzaman erkekler 2 sn bir seks düşünüyor 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 8 ay Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahve içmemSek içerim bu saatlerde 1 0 Yorumla
kronos_23 Takip Et Yoda Yaş: 34 8 ay Diğer konusunda 784 cevap paylaştı. Saat uygun ya kahveye 1 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 8 ay Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. Senin kocaya kaçma zamanın gelmiş 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 8 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uykunu. kacirir 1 0 Yorumla
Sayğılıbey Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay tutkulanıyorsun 1 1 Yorumla Sayğılıbey 8 ay yaş kaç , Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok nadir 1 0 Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. çok geliyor 1 0 Yorumla
zolotoskinow Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 98% 8 ay Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Gelir gelir 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Uykum kaçıyor sonra 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
geliyor evet.
Sürekli geceleri aklıma saçma sapan şeyler gelir... 2 gündür mesala fok balıkları pandalar vs kafaya taktım
Kahve harika bir şeydir. Canın çekti mi, içeceksin. 😃
Aksi bir şey deyince de ne geldiyse aklıma 🙄😂
Geliyor evet.
şu an dışarı çıkıp hava almak istiyorum mesela ama o da çok pahalı
Evet surekli sevgilimin bana yazmadığı dakikalarda ne haltlar yediği gelir aklıma jdjdjs
O bana da olmuyor değil , bazen uyku arası canım kahve çekiyor meğer yalnız değilmişim 😀
gece gece canım pide ve dondurma çekiyor çok alakasız ve çok saçma
ben bu saatte dısarı cıkmak istiyorum huyum degldir
Maalesef geliyor ama zor geldiği için yapmıyorum
Rahatı keyfi yerindedir
İcccmeğ gece uyuyamayacaksın he
Geliyor gelmez olur mu
Ne aksilik oluyorki
Bazen gece yarısı canım kelle paça istiyor
Ben az önce içtim bsbsbsbsb
Kesin kahvedir o
Aksi şey dediğin şey de kahve içmek miydi? 😂
Bi aa uyumadan önce içiyodum. Garip bir tutku