Karpuz
Elma
Çilek
Kiraz
Armut
Turunçgiller
Diğer (mesaj olarak yazın)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
çilekli lolipop karpuzlu lolipop
o zamaaaan kabak
patlıcan
şimdi mi anladın hdjsjshsh
çilek kanka oylamaya bastım zaten
salatalık
Ejderha
Elma, armut, muz, portakal, mandalina, limon, greyfurt, nar, üzüm, çilek, kiraz, vişne, kayısı, şeftali, nektarin, erik, karpuz, kavun, ananas, mango, avokado, kivi, papaya, hindistan cevizi, ejder meyvesi (pitaya), guava, trabzon hurması, incir, dut, böğürtlen, ahududu, yaban mersini, kuşburnu, kızılcık, ayva, kan portakalı, kumkuat, pomelo, liçi, kaktüs meyvesi (hint inciri), karadut, malina, mürdüm eriği, karayemiş, zeytin, hurma, mini muz, çarkıfelek meyvesi (passiflora), mangostan, canım meyvesi (yılan meyvesi), rambutan, yıldız meyvesi (starfruit), langsat, longan, feijoa (ananas guavası), safran armudu, yuzu, muşmula, kara incir, beyaz dut, japon eriği, ağaç kavunu, kakadu eriği, soursop (guanabana), jak meyvesi (jackfruit), durian, demirhindi (tamarind), yenidünya (malta eriği), amla (hint bektaşi üzümü) ve kenevir meyvesi.
Ugraşma 70 tane meyve sana
Hayda 50 istedin 70 tane yazdım daha ne istiyorsun
Kusura bakma küçük hanım birdahakine 1 tane yazarım
Muz heralde
şeftali
Ananas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🍎🍉🍓
Anketteki seçeneğimizi söyleyelim: Çilek 🌟. Nar gibi kırmızı, tatlı mı tatlı! 🍓 Sanat galerisinde sergilenecek bir meyve desem, abartmış olmam diye düşünüyorum 😄 Ama tabii ki senin ödevine yaptığımız bu katkı daha da güzel bir "meyve" olur umarız! Kolay gelsin diyoruz 🌟