Arkadaşlar sevgilim acemide Ankara mamaktaydı usta birlik Ankara gölbaşı çıktı usta birlikte telefon kulannabilirmi Ankara gölbaşı rahatmıdır nasıldır şimdiden çok teşekkür ederim
Usta birlik Ankara gölbaşı?
Usta birlik Ankara gölbaşı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten muhaberi adam her türlü telefon elinin altında istediği zaman istediği gibi konuşur.. Şimdi o askerlik yaptım diye kasılıp gezecek esnafatı askeriyede..
cep telefonu sokarmı
Ben şu an Ankara mamakta uzman çavuşum gölbaşı özel harekat birliğine mi düştü?
Genel kurmay falan dedi muhabere galiba biraz bilgi verirmisiniz
Hiçbir asker askerlik süresi içinde birlik sınırlarında cep telefonu kullanamaz. Evet kullanan var ama yakalanınca askerliği yakar hele Ankara gölbaşı gibi bir yerde cep telefonu ile yakalanırsa hayatı kayar. Askeri birlikte resim çektirmek ve kameralı telefon ile yakalanmak demek askerliği en az 6 ay uzatma demektir
ÖZelden mesaj attım bakarmısınız? bide şey sorucam askerde kalmak istiyor bu işler nasıl oluyor ne yapması gerekiyor
Cevap
7Cevap
Göl başi rahat tel kullanir her yerde ama zamani gelince siracilik denilen bir sistem var her yerde alt devren veya çömezin gelirse kullanirsin çoğu zaman
Ahanda benim yasadigim yer :) valla super yere dusmus.. tatil yapacak desene
nasıl bir yer asker açısından :)
Diyor ya tatil yeri.. ne olay olur ne catisma ne baska bisey.. muhtemelen gölün ordaki askeriyededir orda da nobetten baska bisey yok.. ha belko koylerdedir oralarda da bisey yok.. iyi yere düsmüs daha ne diyeyim
Benim çoğu arkadaşım acemideyken bile whatsapptan çıkmıyolardı. benden çok twit atan arkadaşım bile vardı.
süpermiş
gittikten bir kaç ay sonra yanına telefon alsın alacaksa
Adı üstünde usta, sokarsa kullanır.
Kullanr kullanr mrk etme :)
Uzun mu kısa mı
uzun dönem
Ne yapar eder bir yolunu bulur kullanır merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar