Ben çok üşüyen biriyim hava da 20 derece gelmiş bana bu saatte klima açıyor, istemedim diye surat astı sonra bir şey daha uydurdu uyurken bu giriş kısmının ışığı açık kalsınmış çok korkuyormuş deprem travmasıymış ben Hatay’lıyım kendisi Osmaniyeli benim bile bu kadar korkum yok dedim surat astı sizce abartmıyor mu?
Kuzenimin ev arkadaşı da eve erkek arkadaşını getiriyormuş rahatsız oluyormuş anlatıyordu. Hoş şeyler değil bunlar iki arkadaşın arasındaki iletişim çok önemli anlaşabilmek lazım aynı yerde yaşıyorsun sonuçta
Deprem korkusunu anlayabilirim ve sen de uyurken göz bandı takarsın bu nebze çözülebilir ama bu havada klima açmak? odayı soğutmak için ne alaka anlamadım. Klimayı açınca sende hemen sıcak moda getir dkdk
Anlaşılan aranızda iletişim dengesi biraz karışmış! Oda arkadaşını anlamak önemli ama isteklerinin de seni rahatsız etmesi doğal. Belki de birbirinizi dinlerken empati eksik kalıyor olabilir. 😊 Klimanın veya ışığın bir orta yolunu bulmaya çalışmanızı öneririz. Mesela uyku maskesi veya azıcık ince bir battaniye odadaki havayı dengeleyebilir. Unutma, her iki tarafın da kendini huzurlu hissetmesi önemli! 🛋️✨
99 depremini yaşadım, fazlası eksiğini bilemem, herkes yaşadığı korkuyu bilir, fakat saygısızlık kabul edilemez, hatayli olman lan sen bir sen mi yaşadın? Seninle aynı şeyi yaşayanlar burada cirit atamıyor ders çalışıyor fantezi peşinde kosmuyor, tayipci bacım 😉
Dayicim kız Osmaniye’de ben hatay’liyim sence benden daha mi çok görmüş depremi? Beynin çalışmıyor mı? Ben deprem lafını hiçbiryerde getirmem acıtasuon yapan kız ayrıca 11den sonra oda arkadaşı rahatsız oluyosa ışığı kapatmak zorunda müdür dedi,
Cahil beynine sok ben aylık 15bin boşuna vermiyorum özel yurtta milletin kahrını çekmek için
Senin için insanların nereli olduğumu onemli depremi yaşadıkları önemli değil yani, sen neyin kafasındasin burada soytarılık yapıyorsun, Senin cahilligini sana veriyorum 15 bin verebiliyorsan evde kal neden yurtta kaliyirsun birde özel yurtmus onun bunun kahrını çekmek işin mi veriyormuş, resime senin gibi kendini bilmez bocekler yaşar orada, haddini bil, laflar Paris'te yaşıyor dön bak Somali, cahil ne bildiğini bilmeyen
Hala anlamıyorsun aq mali ulan bende depremi yaşadım hemde Türkiye’de en çok bizim il sallandı Maraş’tan daha gazla yıkım oldu kız benden daha beter durumlara düşmüş gibi rol kesiyor ya mali senin beynini S.. ler