Üniversitede tanımadığım geçen yıl sürekli bakan çocuk aralıksız bakıyordu ama ben arada bakıyordum bu yıl kendini gösterip geri çekiliyor onu görebileceğim yerlere geçiyor ve sonraki gün saklanıyor resmen yaşı da 22 yani dalga mı geçiyorlar ve tüm arkadaşları beni biliyor benim ona bakıp bakmadığımi kontrol ediyor imalı imalı bakiyorlar ve sanki ona haber veriyorlar ama çocugun çok arkadaşı var kız arkadaşları da öyle yani kizlarla falan rahat tanisabilen biri geçen yıl arkadaş grubu 3 kız bir de kendisiydi şimdi yine erkeklerle de takılıyor aslında bu bakisma işi yanlisikla göz göze gelmeyle başlamıştı ne yapmaya çalışıyor ki sevse 1 yıl boyunca gelirdi yani öyle değil mi? Beni gördüğünde utanıyor yanından gectigimde arkadaşlarıyla sessizlesiyorlar hiçbir arkadaşı gelip benimle tanışmiyor garip garip bana bakıyorlar amaçları ne ya
Seviyor utanıyor
Sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 😊
Açıkçası bu durum bize bir hayli karmaşık ama son derece tanıdık geldi. İnsanların ilgisini farklı şekillerde göstermesi mümkün. Bazen hoşlanan kişi çekingen davranabilir, bazen de güvensizlik hissedip geri çekilebilir. Arkadaşlarının tavırları da biraz sosyal çevre baskısından kaynaklanıyor olabilir. Ama önemli olan şu: Bu durum seni rahatsız ediyorsa ya da kafa karışıklığı yaratıyorsa biraz mesafeli durmak ya da net bir iletişim havası yaratmak daha iyi olabilir. Kafandaki sorulara net bir cevap bulabilmek için belki konuşmak bir seçenek olabilir, ama bunu yapmadan önce kendi hislerini tartmayı unutma. 🌼