Çok ölmek istiyorum. Depresyon falan degil her zaman boyleyim mutlu olamiyorum olsam bile yapay mutluluk. Dua ediyorum ne zamandir bunun icin ama kabul olmuyor. Anlamiyorum yani Allah in yaninda can almak bu kadar kolayken neden beni yaşatıyor? Nasıl dua etmeliyim?
Cevabın nedir?
Senin ne yaşadığını bir nebze olsun anlayabiliyorum. Vaktimi senin için ayırarak uzun uzun yazacagım inşaAllah okursun güzel kardeşim.
İlk önce kendi cektiğim sıkıntıları söyleyeyim sana,
Yaşımın genç olmasına karşın iş hayatına erken atıldım, ailemin durumunun kötü oması ile kücük yaşta okulu bırakıp çalışmam gerekiyordu.
Çalışmaya başladım, bir kızı sevdim ve 5-6 ay bu kız ile çok yogun görüştük.
Daha sonra bu kız beni terketti, sebebi yaşımın kücük olması imiş. Yaş konusunda yalan söylemiştim. bunun ile 6 ay görüşemedik, ve bana bir haber geldi kızı istemişler isteyende halasını oğlu.
Ben çok üzüldüm, işi gücü bıraktım. (alkole vurmadım kendimi sadece durmadan sigara içtim) Daha sonra inanmayarak kız ile görüştüm ( bu arada işi bırakmıştım). Çalışmadığım için borç birikti miletten borç istedim hep.
Kızda onayladı evet evleniyorum dedi.. gene yıkıldım.
Artık dünya bana sıkıcı gelmeye başladı, dualar ettim rabbime, benim şu canımı al yoksa ben kendi canımı alırım Allahım dedim. Her gece böyle dualar ettim. Ve bir gece bir rüya gördüm. Annem ölmüştü, kız kardeşim tek kalmış, babam bu üzüntü ile ortada yok ve biyerlerde içiyordu..
Ben se bir çocuk gibi anne anne diye ağlıyordum..
Sabah kalktım, ve ilk olarak direk o kız geldi aklıma gene ona üzülüyordum her uyandıgımda.. Bu sefer tekrar aynı rüyaya yakın bir şey gördüm. Bu sefer kız kardeşim kaybolmuştu, annem yatalak hasta olmuştu.
Ve ben cılgına dönmüştüm rüyamda kalktıgımda hala etkisini atlatamamıştım.
Elimi yüzümü yıkadım ve düşünmeye başladım, eğer ben ölürdüm geride bıraktımlarım ne halde olur? bunu keşfetmem çok uzun zamanımı aldı fakat sonunda bu sonuca ulaştım. şu an gayet iyiyim, ve o evlnecek oldugunu duydugum kızla görüştüm, yalan söylemiş yok muş öyle bişey. Kıza yol verdim hayatıma yei bir sayfa actım. şu an çok şükür iyiyim.
Anlattıklarımdan kendine örnek çıkartırsın inşaAllah.
Bu arada unutma Allah c. c kulunu her zaman sınar.
Bazen çok para verir, bazen sevdiğini elinden alır.05 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle vakit ayirdiginiz icin cok sagolun tabiki okudum:) anlasilan evin en buyugusunuz ve kardesiniz var onlar icin yasiyorsunuz. Ama benim varligimla yoklugum bir bu konuda rahatim. Ama Allah size cidden isaret vermis bana onu bile vermiyor. Cidden sanslisiniz. Sevdiginiz kiz konusunda da bu tarz seyler gelip gecici biliyorum ama yine de cok iyi dayanmissiniz ben olsam dayanamazdim. Allah sizin sabrinizdan versin
- +1 yıl
Cümlemize amin, bak canı sıkılırken bir bireyin 1 saniye ona çok uzun gelebiliyor 2 dk ona 2 saatmiş gibi gelebiliyor. Bunları yaşadım, bu sebeble, çözüm üret, Dua ederken ölmek isteme.
Allahım beni bu sıkıntıdan kurtar, veya bana bir yol göster ben kurtulmaya calışayım. Tek başıma dayanamıyorum bana bir yol göster 'de. Ve Allahım eğer bir çözüm yok ise benim canımı al de.
duan böyle olsun İlk önce Hayırlısını iste, Allah c. c hayırlısını verecektir.
Soran+1 yılİnsallah hayirlisini verecek kadar sevdigi bir kuluyumdur
- +1 yıl
Rabbimiz ona yakın olanı sever, sen asla vazgeçme. Belki senide böyle sınıyordur, öyle düşün birde.
Eğer her dua kabul olsaydı , zaten bu dünyaya gelmemizin bir anlamı olmazdı.
Sabret, sabreedmiyorsan eğer sabretme gücünü iste Allah c. c.
Hayırlı akşamlar kendine iyi bak güzel kardeşim.
Soran+1 yılCok sagolun sizde iyi bakin iyi aksamlar
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılÖlüm bir son değil, yeni bir başlangıçtır. Bununla ilgili kesinlikle bir uzmana görünmelisin. Ölüm konusunu aklından kesinlikle çıkar. Sana etrafımda yaşanan olayları anlatsam oturup şükür edersin :)
Bir uzmana görün, düzeltme imkanın varken dene. Ama kesinlikle ölümü aklından çıkar. Allah kul için her zaman en iyisini ister.07 Yorumla
Soran+1 yılYeni baslangic istiyorum asil gercek olan hayati istiyorum
- +1 yıl
Bak sana önerim, yaşadığın şeyler geçici duygular bir süre sonra geçer. Ama seninde çaba göstermen lazım. Kafanı hep meşgul et. Kafan meşgul olmadığı zamanlar böyle düşüncelere kapılabilirsin.
O yüzden sürekli kendini geliştirmeye çalış, kendine hobiler bul. Kitaplar oku, filmler izle.
Hayatın motonluğundan kaynaklanır, çoğu insanda aynı şeyi yaşamıştır.
Sadece umudunu kaybetme, şeytanın fesatlıkları bunlar. İnsanların kendilerini değersiz hissetmelerini sağlar sürekli şeytan. Bir süre sonra kendini o kadar değersiz hissedersin ki intihar hissine kapılırsın.
O yüzden yukarıda dediklerimi uygulamanı öneririm :)
Soran+1 yılEvet kendimi igne ucu kadar degerli gormuyorum ama boyle hissetmemde cok gercekci sebeplerim var. Caba gosteriyorum ama bir an geliyor yaptigim seylerin polyannaciliktan baska bir sey oldugunu dusunmuyorum daha cok kiziyorum kendime iradem cok cok zayif
- +1 yıl
Bence kendine dediğim gibi bir sektör belirle ve o sektörde ilerle. Hobiler bul kendine, kitaplar oku filmler izle :)
Bunlarda fayda göstermezse kesinlikle bir uzmana görün. Psikolog değil, psikaytr'a görün.
Ama ölüm'ü aklından çıkar kesinlikle.
Soran+1 yılBen hasta degilim depresyonda da degilim. neyse sagolun
- +1 yıl
Ben zaten hastasınız veya depresyondasızın demek istemedim, sadece bir uzmanın size yol göstermesinde fayda olabilir.
Soran+1 yılTamam
Demekkki bigun mutlu olacaksin onun icin sabretmen gerektigini soylemeye calisiyor sana. Kimse kolay olacagini soylemedi degil mi? Mutlu olmak kolay değil ölum de cozum degildir. Pes etme bu kadar hayat guzel millet neler yasiyor olmek zorunda kalan insanlar var yasamak istiyorlar ama ellerinde degil sense olmek istiyorsun bencil olma biraz guclu kalmaya calis neden boyleysen de anlat yardimci olurum.
01 Yorumla
Soran+1 yılCevremde cok insan var yasi cok buyuk oldugu halde hala mutlu olamayanlar. Mutlu olacagimiz kesin degil. Benim canimi yasamak isteyen birine verseler keske
Ya arkadaşı bikere mantıklı olsana sen ölmek için dua ediyosum seni yaratan allahtan canını alması için dua ediyosun tamam yaşadığın hayat normal olmayabilir sıkılabilirsin ama hepimiz birşekilde sınanıyoruz bunu unutma ve kendine gel kendin için bişeyler çabala ölmek için dua ediceğind allahım beni bu dertlerden kurtar diye dua et
04 Yorumla
Soran+1 yılEttim ettim ama yasamak istemiyorum her seye ragmen
Soran+1 yılİsyan ettim kalp kirdim eskiden hic oyle olmama ragmen insanlari kiskanmaya kotuluklerini istemeye basladim cunku haketmedikleri hayatlari yasadiklari icin yani. boyle
- +1 yıl
Kimin neyi hakedip haketmediğini sorgulayamayız malesef canım bazısı sefillikle bazısı zenginlikle sınanır bu bir sınav ne hata yaparsan yap mutlaka bir tövbesi vardır Allah ki öyle merhametlidir. Mevlana bile umutsuzluk kapısı değil bu kapı ne olursan ol yine gel demiş intiharla gidersen buradan kurtulursun belki evet ama ebedi hayatta sonsuz ızdırap seni bekler bunu böyle bil...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
38Cevap
+1 yıldemek ki sana değer veriyor senin yaşayıp yeri geldiğinde ölmeni istiyor demek ki onun için dua etme bence hayatın tadını çıkartmayı bilmediğinden ölmek istiyorsun ne olacak sanki ölünce öbür tarafa gidince zebaniler kıçına tırmığı sokacak sonuçta bence hiç diğer tarafa gitmeye çalışma vaktin varken hayatını yaşa
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah sevdigi kullari erkenden yanina alirmis. Hayatin zevkini cikartamiyor daha dogrusu beceremiyorum
- +1 yıl
demek seni daha tam olarak sevmemiş onun istediği kuralları istediklerini yerine getiriyor musun da seni erkenden yanına alsın töbe töbe yaa. mesela şimdi kadar ne yaptın hayatın tadını çıkartmak için?
Soran+1 yılDeniz kenarinda dolastim arkadaslarimla bol bol gorustum bol bol dusundum ibadet yaptim muzik dinledim psikolojiye merakim var psikoloji uzerine denemeler makaleler okudum bol bol daha bir suru sey
- +1 yıl
peki hiç hayal ettiğin bir şeyin resmini çizmeyi deneyerek mutlu olmayı denedin mi
Soran+1 yılHayir hayal bile kurmuyorum
- +1 yıl
hangi şehirde yaşıyorsun belki de yaşadığın şehir seni bunaltıyordur
Soran+1 yılTurkiye nin en mutlu en eglenceli sehrinde yasiyorum İzmir
- +1 yıl
İzmir de yaşıyorsun ve hayattan zevk mi alamıyorsun hayret yahu :O senin bence adam akıllı senle çılgınca ve anormal şeyler yapmaya hazır olacak bir arkadaşa ihtiyacın var ve bence hayatı fazla önemsememeye bak yok ilerde ne olacam yok niye sevgilim yok neden mutlu olamıyorum filan kafana herşeyi takma umursamaz ol biraz o zaman mutlu olursun
+1 yılYaşayıp ne olacak sanki öl daha iyi Allah beni sevseydi canımı alırdı ama yaşatıyor ben ondan ömür istemedim ki daha 3 yaşındayken kaza geçirdim öldü diye bırakmışlar fişe bağlamışlar umut yok demiş doktorlar eğer yüz morarırsa kurtarır yoksa beyin kanaması geçirir dediler ama daha 12 saat geçmeden tepki vermişim 7 yaşında bisiklet kazası geçirdim kafamı vurdum ciddiydi durumum yine yaşattı Allah'tan ben ömür istemiyorum ben güzel yanıma yakışan hayırlı eş istedim yuva kurmak istedim her gün dua ettim ama bana nasip eylemedi yaparak istediğim şeyleri bana nasip etmedi madem beni seviyorsa neden beni yaşatıyor çile çektirmek için beni sevmiyor çünkü hep istemediklerim oluyor istemediğim kişileri görüyorum ben yaşamak istemiyorum yeter artık
10 Yorumla
+1 yılbunu gözönüne al derim.
Bu hususta Allah Rasulu ( a. s. m ) nun ifadeleri aynen şöyledir:
"Sizden hiç kimse maruz kaldığı bir zarar sebebiyle, ölümü temenni etmesin. Mutlaka onu yapmak mecburiyeti hissederse, bari şöyle söylesin: 'Rabbim! Hakkımda hayat hayırlı ise, yaşat. Ölüm hayırlı ise canımı al.' " (Buhari, Merda, 19)47 Yorumla
Soran+1 yılAsil gercek olan hayata gecmek istiyorum bu dunya cok yalan bosuna yasiyorum
- +1 yıl
senin için hayırlısı yaşamak demek ki ;)
Soran+1 yılYaslaninca hayrini gorceksem hic gormiyim daha iyi onemli olan genc oldugum zamanlar bugunler gelmicek. bir daha
- +1 yıl
bu dünya rahat etme yeri değil zaten bu dünya da sıkıntı çeken ötede rahat eder sende bu sınavı kaybetme haline şükret tamam mı.
Soran+1 yılHer seyi kaybettim bunu da kaybedicem adim gibi biliyorun en azindan erkenden olursem daha az gunahla giderim
- +1 yıl
eline bir iğne batır bakalım canın acımaz sa ölmeyi düşün, acırsa engel olamazsan karar vermek senin hakkın değil demek ki ;)
+1 yılSen önce kendini inandir derim ölüme ölünce nolacak kurtulacani mi saniyosun kaçış yolunu secip mutlu olmak için cabalamiyosun eğer bu ölmek için cabaladigin çabayı mutlu olmak için cabalasaydin şu an ben hic olmak istemezdim derdin.
02 Yorumla
Soran+1 yılCabaladim cabalamadim mi sanuyorsunuz hep bir aksilik hep uzuntu
- +1 yıl
Sabırlı ol bence ölmek isteme derim allaha isyan etmeye girer
+1 yıl616 Yorumla
Soran+1 yılGulmelerimin kaci gercek? Kaci icten?
- +1 yıl
Neden iki yuzluluk yapıyorsun peki
insanlara karşı?
Neden yalandan guluyorsun insanlara
karşı?
Soran+1 yılİnsanlari dertlerimle bogmak istemiyorum?
- +1 yıl
Dertlerinle bogulmayi göze almayan
insanlarla neden yola çıkıyorsun?
Soran+1 yılAilemle yola cikmayi ben istemedim? Onlar bile dayanamiyorlar
- +1 yıl
Neden dayanamiyorlar?
Kusurun nedir?
Soran+1 yılKim cevresinde surekli asik suratli mutsuz dertsiz biriniz ister? Kisaca etrafin canını sıkıyorum onlarda haklilar
Soran+1 yılYa Allah bana iyisini verecek kadar sevmiyorsa beni o seye layik gormuyorsa?
- +1 yıl
Gülmek istiyorum ama söz verdim kendime.
Yapamam.
Dünyada tek insan sen değilsin.
Unutma şunu ALLAH ' a kulluk görevi yapmakla
mükellef bir mahluksun.
Soran+1 yılZaten degersiz hissediyordum bide Allah katinda siradan dgersiz bir kul ogrenmem mutsuzlugumu ikiyr katladi cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Bakış acini değiştirmen dileğiyle..
Soran+1 yılSizinde bilmislik yapmaktan insanlarin moralini bozmaktan vazgecmeniz dilegiyle
- +1 yıl
Haddim değil bilmislik yapmam.
Aksine cahil herifin tekiyim.
Moral bozdugum doğru olabilir ama
Yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum.
Soran+1 yılTamam
+1 yılSen milletin hiçbir derdi olmadan, mutlulukla gezdiğini mi sanıyorsun? yat kalk bulunduğun duruma şükret
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir biliyorum tabiki ama ben kaldiramiyorum yapim bu hayat cok sahte
- +1 yıl
Hepimizinki öyle. Bu site olanların geneli sıkıntılı
yaşıyor olmanın belki daha hayırlı olduğundan dır. efendiler efendisi bir hadisi şerifinde ölümü istemenin caiz olmadığını belirtmiş sen yaşayarak hayır işlemeye çalş.
00 YorumlaSaçmalama. Böyle bir dua kabul edilir mi, Allah bizi görüyor ve hakkımızda en hayırlı olan şeyi veriyor bize. Yarının ne getireceğini nerden bilebilirsin?
00 YorumlaBelki de yaşayacağın guzellikleri görmen içindir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok istemiyorum ve umudum da yok
+1 yılsenin istemenle değil ki. bir hoca var 40 güne öldürüyo çekmesin diyenlerin yakınlarına veriyo duayı bardağa atıyosun hastaya içiriyosun ninemi 21ci gün gönderdik, daha durıuyo kağıt yina lazım olur diye
19 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya peki buyu degil mi bu yapilan?
- +1 yıl
saçmalama arapça yazı ben baktım bir ayeti tersten yazmış, büyüyle işimiz olmaz, hoca çok iyi biri, zenginlik içinde yapıyomuş ama onu herkese vermiyor bikişiye verdiğini gördüm şu an işçiyken patron oldu adam, önce onu çok sınıyor bozulmuycaksa veriyo dayımda gitti vermedi sonra 40milyar teklif etti dayımı kovmuş
Soran+1 yılBen bu konuyu bir arastirayim tanidik bir hocaya danisayim sagolun
- +1 yıl
hocayımı_? hoca izmirde ölmediyse eger bayraklıda evi. günde bir kişi kabul ediyo randevulu yani
Soran+1 yılSuper ben zaten İzmir de yasiyorum bulurum bir sekilde hocayi cok sagolun
- +1 yıl
tamam. başın sağ olsun
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
bende bostanlıdanım. başın sağolsun diye yakını ölene deniyo demi? ölcek olana ne denir ki? şaşırdım heralde. nedemem gerekiyo ki şimdi sana, iyi yolculuklar dileyim bari umarım ulaşırsın emeline. birazda korktum şimdi. bu kağıt halen bizim evde saklı K. Kerimin arasında, bizede bişi olurmuki. ninem öleli 11 ay oldu.
Soran+1 yılYok ya olmaz sagolun sizinde basiniz sagolsun
+1 yılŞaka mısın sen? Allah'ım şu kullarına biraz akıl ver Yarabbi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin cumlemize
+1 yılSen dua ederek Rabbimden ölümü isteyemezsin bu ap açık isyana girer
05 Yorumla
Soran+1 yılAma Allah in bana vermedikleri yuzunden olumu istemiyorum yapim. boyle kesinlikle mutlu olamiyorum Allah a suc atmiyorum hasa
- +1 yıl
Her zorluğun arkasında mutlak bir kolaylık vardır diyen bir Rabbimiz var bu ne şükürsüzlüktür yapım böyle ne demek umutsuzluk şeytan işidir umut ise yüce Mevlamdan gelir din ehli birinden yardım al bu boyle olmaz imtihan dünyasındayız be güzelim iman iki eşit parçadır yarısı sabır diğer yarısı ise şükürdür tevekkül et arabbime hayırlısını dile namazlarını aksatma manevi huzurun tadına varacaksın sonra o kadar pişman olacaksın ki bunları düşündüğün için bunu sana anlatamam bu gafletten uyan ne bu dünyanı yak ne de ahiretini
Soran+1 yılAnladim cok sagolun
- +1 yıl
Umarım anlamışındır senin için dua edeceğim...
Soran+1 yılCok sagolun
Yav ne ölmesi ne duası sen Allaha seni mutlu etmesi için duq etsene ne zorun vqr ölmek için
015 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olacagimi dusunmuyorum daha once bol bol dua ettim ama olmadi
Soran+1 yılYani hicbir sey ama hicbir sey istedigim gibi degil. mesela dis gorunusumun ailemin yasadigim yerin farkli olmasini isterdim vs vs
- +1 yıl
bikere dış görünüşün senin elinde olan bişey istediğin gibi değiştirebilirsin mesela neyi beyenmiyosun görünüşünde sonra ailenin yaşadığı yer sokaktamı yaşıyosunuz parkta bahçedemi sana hangi yönü kötü geliyo hani ailen sana zulum ediyosa dövüyosa ozaman ayrı bir konu böle bişey var mı
Soran+1 yılEvde yasiyoruz hic siddet gormedim ailemden. Dis gorunus olarakta bakim yapsamda olmuyor tek care estetik
- +1 yıl
yav Allah aşkına estetik falan yalan şeyler bence bitek sen kendini beyenmiyosundur etrafında seni beyenen çok kişi olduğuna eminim veya bakım yapmıyosundur inan şu sitede ben nasılım die resmini koyanların %80 makyajlarını silip sabah kalktıkları gibi görünseler yüzlerine bakılmaz bakk bende ahım şahım bir insan değilim ama kendime baktığım zamanla bakmadığım zaman arasında dağlar var ama bu benim mutlu olmamı engellemiyo kızların bana bakmasınıda engellemiyo çünkü etrafımdakileri olumu yönde etkiliyorum bence sende çok güzel bir kıssın gerçi şu an resmin yerine kocaman bir pembelik görüyorum ama bana kalırsa sen seni güzel hissetircek birini bulamamışsın daha önce
Soran+1 yılİnanin begenilip begenilmemek pek umrumda degil artik dis gorunusum sayesjnde ne kimse begendi ne deger verdi. Defalarca rencide edildim. Ailem tarafindan bile. Yani benim derdim birinjn bana deger vermesi vermemesi degil kendimi iyi hissetmek istiyorum aynaya bakinca o kadar.
- +1 yıl
senden bişey rica edicem biliyorum biraz garip ama bir şekilde hani internete koyup mesaj atabilirsin veya farklı yollarla bana resmini atarmısın eyer dediğin gibiyseki bence fazla abartıyosun ve bence gerçekten güzel bir kızsın tamm dicem haklısın ben asla olmayan bişeyi var demem ama şölede bir huyum var bence çirkin kız çirkin erkek yoktur bence sen kendinie bir tarz bulammamışsındır okadar gerekirse sana yaşam koçu olurum tabi sözümden çıkmassan tabi sana kalmış kendi güzelliğini keşfetmektense ölmeyi yeğliyosan Allahın verdiğini değerlendirmiyosan onada diycek bir lafım yok ve sana son söözüm hiçbir anne babaya yavrusu karga görünmez bilakis kartal görünür
Soran+1 yılUygun bulmuyorum fotograf koymayi veya atmayi sagolun. Benim ailem oyle ama
- +1 yıl
tamm sen bilirsin bu konuda zorlama yapmakda bana düşmez ama ailenin öyle düşündüüğünede inanmıyorum bence sana öyle ggeliyo şaka olarak takılabilirler ama gerçekten hiç kimse yavrusuna öyle bakmaz ben yine ilk düşüncemin arkasındayım sen kendini aynada kötü gördüğün içn etrafada çirkinmiş gibi sinyal yayıyorsun ve emini aslında biraz bakımla ki gerek olmayada bilir gayet güzel bir kız olabilirsin ama sana kalmış bişey
Soran+1 yılBakim yaptim diyorum ama tik yok. Estetik olmayi dusunup teselli buluyordum onada ailem karsi
- +1 yıl
bişi sorcam estetik naptırcaksın yav insanların seni sen olduğun için beğenmesimi daha güzel yoksa gendinden çok uzak bir halde olduğun zamanmı bu arada kaç yaşındasın ciddi anlamda seni çok merak etim bence Allahın yarattığı hiç bir kul çirkin değildir sadece kull beyenmez ve seni beyencek insanların olduğunada hatta bunların çok falzla olduğunada eminim bu arada bakım dediğin ne yaptın öğrenebilirmiyim eyer özel olmassa
Soran+1 yılBen kendimi sevmiyor insanlarin beni bu halimle sevmesini bekleyemem istemem de. Sac sekli makyaj maskeler kremler ama yok olmuyir
- 02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Senin nasıl inancın var yahu, Allah diyen, Can almanın Allah a mahsus olduğunu bilen bir ınsan nasıl böyle bir soru soruyor çok saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılİntihar edicem mi dedim? Zaten Allah in almasini istiyorum canimi baska kim alabilir?
sizden hiç kimse maruz kaldığı bir zarar sebebiyle
ölümü temenni etmesin illa bunu yapma mecburiyetini hissederse
bari şöyle söylesin allahın hakkımda yaşamak hayırlı ise yaşat
ölüm hayırlı ise canımı al hadisi şerif00 Yorumla
+1 yıldua edince kabul olacak diye bir şey yok. köprüden atlarken ölüp ölmeyeceğini de bilemezsin.
00 YorumlaUnutma Allah her duayi kabul eder... ama sizin icin en hayirlisini... hayirdan kasit sakin olaki en iyisi anlamayin...
06 Yorumla
Soran+1 yılKotu bir seyden nasil hayir gorebilirim?
Soran+1 yılBazen kotu seylerde olur ama hayir gorursunuz demek istemiyor musunuz?
Soran+1 yılAllah korusun ya
+1 yılAllah en hayırlı duaları kabul eder saçma saçma dualar etme lütfen :D
10 YorumlaDelirdin mi ya ölüm duası nedir? Toparla kendini derdini anlatacak birilerini bul.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖlmek o kadar mı kotu?
Soran+1 yılKeske dogmasaydim diyorum , anneme babama kiziyorum bazen bu yuzden. Eger intihar ederek olursem cok uzulurler normal olursem toparlanirlar kisa zamanda hem abim ablam falan da var
+1 yıldua değil ki o senin yaptığın böyle düşünene kadar hayatta yapılacak o kadar şey var ki kendini bir amaca ada yeter ki
020 Yorumla
Soran+1 yılAmacim var uni kazanmak. Ama ona bile tutunamiyorum artik
- +1 yıl
yeterince istemiyorsun demek ki ayrıca üniversite kazanmak çok dar bir amaç üniv kazanınca ne olacak daha iyi bir gelecek farklı bir ortam vs. bir şekilde yapabilirsin istedikten sonra
Soran+1 yılİstiyorum ama kazandigimda da bir seyin degiscegini hayatimin degiscegini dusunmuyorum
- +1 yıl
önce inanman lazım ama kendine gaz veremiyorsun yeterince belki de eski hayal kırıklıkların yüzünden. ama bu demek değil ki her zaman her şey ters gidecek. zorluğuna rağmen seversen güzelliği daha güzel gelir :)
Soran+1 yılAslinda inanmamami gerektirecek bir durum da yok derece yapmis biriyim ama aklimi bile kullanamiyorum iki arti iki olsa bile karsimdaki soru dusunuyorum o derece
- +1 yıl
çok takıyorsun belki de kimin ne dediğini :)
Soran+1 yılHemde nasil takiyorum bir bilseniz
- +1 yıl
işte değer mi birkaç geri zekalı için
Soran+1 yılCevremdeki herkes oyle ailem de oyle yani yok destekleyen biri. Takmam farz yani
- +1 yıl
kendi çevreni oluştur o zaman senin elinde :D
Soran+1 yılBenim elimde degil ya , cok sagolun
- +1 yıl
elindedir :D
Soran+1 yılDegill
- +1 yıl
hep olumsuz bakıyorsun galiba bunu sen istiyorsun
Soran+1 yılBilmem mazosist olabilirim
- +1 yıl
işte trip yapıyorsun biraz sadece :D
Soran+1 yılHahahah yok ya
- +1 yıl
güldün en azından :D
Soran+1 yılEvet😊
- +1 yıl
demek artık böyle şeyler düşünmene gerek yok :D
ölüm duası diye bir dua yok ayrıca ne akdar çok saçma bir drum inan bana senden daha zor durumda olanalr var onalrı düşün birde
04 Yorumla
Soran+1 yılDurumumun zorlugundan degil ben kaldiramiyorum bazi seyleri, bazi hastalarin duasi yasamak benimki olmek
Soran+1 yılYaptim ama ne biliyim bir yerden sonra oda ise yaramiyor
baska emrin :D ne bilelim neden oldurmuyor ne bize soruyon
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
ne saçma bir düşünce, git öldür o halde kendini tövbe ya rabb. neler var
04 Yorumla
Soran+1 yılHaram o yuzden yapmiyorum
Soran+1 yılEmretmiyorum dua ediyorum.
- +1 yıl
dua bile etsen isyan ediyorsun bunu bil senin için bir ömür biçildi onu yaşayacaksın istesende istemesende aklın varsa herşeyin güzelini iste allahtan yoksa daha çok ölmek istersin güzel bir hayat dile, sağlık dile, güzel hayaller kur ölünce mutlu olmayacaksın aldığın nefesin hakkını ver
Ölüm ve Ewleneceğimiz kişiyi değiştirme şansımız yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim yok tabi ama Allah in var
- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılaynı ben. Ama bir zaman sonra artık duadan bile bıkıyorsun. Boşver gittiği yere kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarim kabul olur en kisa zamanda
- +1 yıl
Öyle bir kafa yok ya sen elinden geleni yap gerisini bırak. Ama sakın intahar etme. Sakın diyorum..
Soran+1 yılOnceden dusunmustum ama simdi kesinlikle dusunmuyorum
- +1 yıl
Bemde aman ya yaşa gitsin
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. ettiğin duayı bilmiyorsun. onunda duası var. biraz araştır. senin ki biraz abes yani isyana geçiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBelkide yasamdan hicbir hayir gormedigim icin boyle istiyorum
Soran+1 yılYasim 19
Soran+1 yılMalesef oyle ben oyle olmak istemiyorum ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 9 yasimdada ayni duayi ettigimi hatirliyorum. şu an 19 yasindayim hala ediyorum. Sonuc hala yasiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya of 😞
İçten mi dua ediyorsun ve hemen duaların kabul olmaz şükretmelisin ve sabırlı olmalısın
00 YorumlaBende senin gibiyim rabbim almıyor canımı tek çare intahar kaldı onada gücüm yok Seni çok iyi anlıyorum yapabiliyorsan intahar et kurtulmuş olursun
00 YorumlaBende senin gibi sahte gülümsemeler boşuna yaşanan bir hayat Gereksiz ömür
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmek tek care
Soran+1 yılOda dogru ama bir yere kadar
Soran+1 yılİntihar dusunmuyorum
Soran+1 yılBelki duam kabul olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursa olsun ölmeyi istemeyin diye bir hadisi serif var
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demekki hayırlı olan yaşaman
00 Yorumla
+1 yılBence kendini öldür Allah canını almıyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılHaram olmazsa yapardim
- +1 yıl
Tabii ki yapma böyle birseyide dua etme
Diğer konusunda 429 cevap paylaştı. Öldürmeyen Allah öldürmüyor...
00 Yorumla2 de çay söyle indirsin önüne. Tövbe ya
11 Yorumla
+1 yılHayırlısını iste ölüm yerine.
00 Yorumlaazrail yoldaymış hazırlan malum kış şartları
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. senin aklınla mı iş yapacaktı Allah
03 Yorumla
Soran+1 yılDualar istekler icindir
Soran+1 yılTamam
+1 yılAmaç ne ki sıkıntıların ne
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece mutsuzum
- +1 yıl
İstersen gel konusalım canım
:DDD
Hey ALLAH ım ya.. sen akıl fikir ver01 Yorumla
Soran+1 yılBen gayet ciddiyim
+1 yılzamanın gelmemiş, sorunların mı var ne oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılKisaca mutlu olamiyorum
- +1 yıl
işte böyle deme, çok büyük sorunların yoksa mutlu olabilirsin
Soran+1 yılKime gore buyuk kime gore kucuk bana gore buyuk
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden mutsuzsun peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatimdaki hicbir seyden memnun olamiyorum
Soran+1 yılHİÇBİR SEYDEN dedim
+1 yılBeni tani sonra intihar et;)
01 Yorumla
Soran+1 yılHey Allahim ya
Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Kendinde yapabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılİntihar haram
Soran+1 yılZaten gunahim cok bide intihar edersem ebediyen cehennem
Soran+1 yılBen hasta degilim
Soran+1 yılTamam ya bir deli demediginiz kaldi neyse sagolun
+1 yılBoyle "dua" ederek Allaha şirk koşmuş oluyorsun.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü tanrı dediğin olay spesifik bir kavram.)
02 Yorumla- +1 yıl
Neymiş açıklayında öğrenelim?
namaza başla Allah kalbini ferahlatır huzur verir.
07 Yorumla
Soran+1 yılbir ara surekli kildim iki yila yakin ferahlamadi icin gecici yani
Soran+1 yılKuran okuyorum zaten, ama ilerde olursem daha cok gunahim olup olecegim biliyorum
Soran+1 yılİnsallah sagolun
Ameline çok mu guveniyorsunda ölmeyi istiyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılGelecekteki amellerimden korkuyorum kalbim git gide kotulesiyor
Soran+1 yılYa hayirliysa ve Allah beni sevmedigi bana layik gormedigi icin kabul etmiyorsa?
- +1 yıl
Seni bir taş bir hayvan ya da bir bitki olarak yaratabilirdi herşeyden önce insan olarak yaratmış ve sana akıl gibi büyük bir nimet vermiş etrafına bir bak herşey insan için herşey senin için binlerce nimet var bir gözüne dünyayı değişir misin? Bu kadar nimeti sana veren Yaratıcının seni sevmediğini nasıl dusunursun?
Soran+1 yılDogru aslinda ama ya gunahlarimdan oturu kabul etmezse sonucta vermezse haklidir
- +1 yıl
Hz Mevlana nin sözünü hatırlatıyorum sama. Kim olursan ol gel 1000 kere tövbe etsen yinede gel... Allah affedicidir affetmeyi sever ondan başka sığınacak kimse yok. Kafandaki bu saçma düşüncelerden kurtulmalısın önce kendini sev hayatla barışık ol her insan skinti yaşıyor kimi çok kimi az ama çevre ne bir bak ne kadar kötü durumda insanlar var haline şükret kendimi anlatsam sen nasıl dayanıyorsun diyeceksin Allah yardım etmese inan dayanamam.
güzel soru
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
İyiyi iste iyi olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim icin iyisi bu yasadikca daha kotu biri oluyorum
+1 yılÇünkü YOK
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasaydi olmazdik !
- +1 yıl
Kimbilir. Senin tatlı canına kıyabilecek kadar.. Neyse
+1 yılTuz ruhu iç