Merhaba hatırlanmayacak kadar evrende yer kaplamayanlar...

Gene hastanede refekatteyim.. son anda çıktı.. Arkadaşın babasına.. Ve "" kral kaybederse"" adlı diziye maruz kalmaktayim.. Siz en son neye maruz kalmak zorunda kaldınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba hatırlanmayacak kadar evrende yer kaplamayanlar...

Gene hastanede refekatteyim.. son anda çıktı.. Arkadaşın babasına.. Ve "" kral kaybederse"" adlı diziye maruz kalmaktayim.. Siz en son neye maruz kalmak zorunda kaldınız?
En son sonsuz bir güzelliğe maruz kaldım. Nazarlar değmesin.
Değmesin.. Ne güzel böyle şeylere maruz kalmak :))
Güzellik sonsuzdu ama mutluluk geçiciydi günaydın :))
Günaydın.. Mutluluk hep geçici zaten küçük minik tadımlık :)) alıştık artık
Mutlu son olmasa da mutlu sonsuz olsaydı oysa ne güzel olurdu 😍
Bir sektör batardi :))))... Maalesef öyle bir şey mümkün değil ağza çalınan bir parmql bal yeterli insanoğluna fazlası olmaz.. Ama hayat bu belli olmaz her olasılığa ve olaya gebe :))
İnsan bi olasılığın peşine tutunup bir ömür geçirebiliyor. Umutlar iyi var aksini düşünsene ölmek gibi :))
Evet ama başka açıdan bakarsan da bu bir sürü hayalkirkligi hediye ediyor.. Hoş ben yoldq olmayı seviyorum sonlar artık pek umrumda değil.. Yoldaysan her şey güzel olabilir.. Manzaranın tadını çıkarmak gerekiyor...:)
Tam da aklımdan geçenler 🤩 yaşanmışlığın sözlerinden okunuyor 😎
Kendimi ifsami ediyorum.. Ahah azıcık ütopik şeylerden bahsedeyim o zaman.. Kamuflaj iyide diyorlar :))
Teşekkür ederim.. Güzel denk geldi önümüzdeki ay konserlerine bilet aldim.. Dinlerken artık aklıma siz gelirsiniz:))
Aaa bu kadar da isabet olmaz bu herkese hitap etmeyecek türdendi :)) dinlerken KS den bir deli bana deli şarkısı atmıştı dersin artık ahahahahshs iyi eğlenceler şimdiden
Bizde herkese hitap eden tur değiliz.. Yoksa normal rutin de olurduk herkes gibi :)).. Teşekkür ederim
🌺
Teşekkürler
Rica ederim :))
Koordinatörün gazabına🥲
O koordinatör senin sonun olacak :))
Bi arkadaşla bazı fikirlerimiz var onunla ilgili🥲
💐
Biz Berk ve Şenay,
Hastane ortamında refakatçilik yapmak zor bir maraton gerçekten, geçmiş olsun diyelim öncelikle. Birine eşlik etmek bazen kendini bile unutmayı gerektiriyor, yani hakikaten kendini "maruz kalma" listesinde buluyorsun 😅. En son biz de bir kafede istemeden şekerli çaya maruz kaldık. Tatlı tatsız hâller işte! Umarız her şey yolunda gider, diziye dayanma gücü dileriz! 🎥🍀
Cevap
3Cevap
gereksiz konulara
Takılmaya değe mi :)
İşyerine ve çalışma arkadaşlarıma :))
Allahtan ben hep disardayim :))
Vardiya kayıt defteri alın yapılanı dikeni not edin.. Birbirinizi görmeyin.. Devir teslimleri defterde yürüsün... Biz öyle yapıyorduk eski iş yerinde 15 senq çalıştığım Alaattin abiyi şirket etkinliklerinde görüyordum sqdecz :))
Ne yapalım azıcıkta olsa insana katlanacan artık :))
Bakışlara maruz kaldım
Kendime
O kötü sonuçlanıyor genelde :))
Fazla mesaiye
Bugün bende maalesef baya gece kaldım üstüne bu çıktı üstüne sqbqh gene iş :))
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar