1,5 yıldır konusuyoruz ve bugun normal bi konuyla ilgili yorum yaparken ben boyle dedi? Tamam genelde duz bir kızım ama flortlestigim zamanlar daha da cok bu duzlugumun yanında. Cekici gelmiyosun dedi ama 1,5 yıldır konusuyo simdi mi aklına geldi bu? Sinirlendigimi anlayınca ozur diledi yanlıs anladın dedi? Ne yapmaya calısıyo bu anlayan var mı? Goruldu bıraktım mesajı
Sende işi şakaya vurarak tökezletseydin onu Bu ne biliyor musun? Hayalinde ki kadın profili karşı tarafa empoze etmektir. Neden gitmiyor madem erkeksi olduğu düşünüyor niye yazıyor diyebilirsin çünkü amip beyinliler elindekinden olmaktansa var olması daha iyidir bir kenarda dursun
Masallah paylasan sensin diye herkes erkege sallamis biride sormamis neden onu dedi acaba diye ikincisi 1 bucuk yildir ilgili olan biri bir kere bir hata yapti diye hemen burada paylasip iliskiniz hakkinda gram fikri olmayan insanlarla bir olup hakaret etmeniz etikmi sizce o karektersizlik yapmis belki ama siz citayi baya yukseltmissiniz benim fikrimce
Digerleri gibi sana yalakalik olsun diye seni ovmedim hak verdim diyede kufur etme lutfen fikrlere saygin yoksa paylasma (ha bak banada kufur edebilecekmissin vibesi vermissin ) 🤣🤣
0
10 Yorumla
Soran
9 ay
Bir bucuk yıldır her gun konusuyoruz nerdeyse hep sana deger veriyorum vs der ne biliyim daha onceki gun kucuk bir tartısma gecti aramızda konusmak istemiyormusun diye sordum acık acık istiyorum diyip devam ettirdi bir anda sana yuruyesim gelmiyor cekici gelmiyosun erkek gibisin dedi bu normal mi sence insan bunu dusmanına soylemez ki benim kendisinden hoslandıgımı da biliyordu kalbimi bu derece kırmasına ne gerek vardı, ben mi haksızım yani?
Sen haksiz degilsin ben o hakli demiyorum haklida degil zaten ben sadece sunu diyorum gerekeni yapmissin zaten burada paylasip insanlara da kufur ettirmek onlarla bir olup kufur etmek etik bir sey degil amaciniz neydi paylasirken cidden
Yoo icine atmamissin bayada agzinin payini vermissin ikincisi burdaki IQ seviyesi 35 olanlarda anlam verememis cozum aramamis seni anlamaya calismamislar hemen kufur bitti extra bir sey yapan oldumu kanka sana yardimci olayim elimden geleni yapayim diyen oldumu ben gormedim yprumlarda
Bilmedigimi nerden cikardin emin ol seni anlamasaydim bu muhabbet bu kadar uzun surmezdi fark etmiyorsun ama sana yardimci oluyorum icinde birikenleri kufur degilde duygulari hisettiklerini disa atiyorsun anlatiyorsun
Yani hakaret gibi şeyler diyorum sizde diyorsunuz mesala öküz demen bile hakaret kısacası abartılacak birsey olmamış gönül alamayada çalışmış gerek yok yani boş muhabbet te yanlış anlama abartmayin yani
1.5 yıldır umduğunu bulamamış şimdi bu tür eleştirilerle ayrılma sürecine girmiş ama erkekler kadınlar gibi cesur değildir önce yedeği bulur sonra ayrılır. önümüzdeki yazılarında salya sümük beni terketti yazılarını okurum