Allah neden esit yaratmadi?

Hemen. Verilecek. Cevap. Onlari test ediyor? Tamamda. bana acikla. O zaman sakat ve. Fakir dogmus. yuruyemiyor bazisi. Kor. dogmus. bu sekilde test ediyor? Ve. Bazilari dogdugu anda zengin bir ailede dogmus. Altinda. Mercedes. Ameridada. Universiteye gidiyor super guzel ve. Saglikli dogmus bu. sekilde Test ediyor? Obur dogan Kor sakat Fakir dogmus cileler icinde dogmus olanda. Test ediliyor. Neden bu test. esit sartlarda degil? Haksizlik yok mu? ( kahretsin. Fakirlik bana bu soruyu sordurdu hic birseyim yok ve zengin ve. Saglikli dogmuslar o sekilde. Test edilirken bende. fakir bir hayatla yasayip test edilecegim? Haksizlik yok mu? ibo, dan. Ben. Kulun degilmiyim?

Güncellemeler
9 ay
Tamam Ben gunaha girdim cunku. Yazilmis. Kaderime isyan ediyorum. Ama. Ibrahim. Tatlises. bir. sarkisinda soyle. soyluyor ". Tanrim. dunyaya beni. sen attin Cile cektirdin? Deva arattin? Ben kulun. degil miyim? Ben insan degilmiyim? ". diyor sarkisinda o sarkiyi soylemek. gunahmi? gerci. O sarki sozlerini baskasi yazmistir ilk gunah onun oluyor. ibo. ikinci? degil mi? benim kaderime. Alin. Yazima isyan etmemin sebebi. Obur dunyada. Test edilirken. bana soyleyeceklerdir.
Allah neden esit yaratmadi?