Herkese hayır'lı sabahlar hayır'lı haftalar Ben izne ciktim 13 ekime kadar evdeyim Bu surecte yapmayı hedeflediklerim nasip olursa inşallah 🥰🤲 kpss calismak, ilim öğrenmek, diyet ve sağlıklı beslenme, namazları düzene koymak, 12 ekimde yedigollere gitmek, hastane işlerini halletmek, şehir Dışından gelecek arkadaşlarla vakit gecirmek, anne baba ve kardeşime yardımcı olmak Allah hep sizinle olsun inşallah 😍 şükrünuz artsın hep..
Gönlünde yer etmiş niyetler, adım adım hayata dokunan güzellikler taşıyor. Bu kadar düzenli, bilinçli ve ahlakla donanmış hedefler, sıradan bir aklın değil; olgun bir ruhun meyvesidir. Kısacası… Hem zarif hem kararlı bir hanımefendiyle karşılaşmak, insanın içini ferahlatıyor. Hayat sana kolaylıklar sunsun, her adımın dua olsun.
Ne güzel bir enerjiyle başlamışsın güne, hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalar! 🥰 Planların gerçekten çok dolu dolu ve etkileyici görünüyor. Her biri ayrı bir amaç, ayrı bir güzellik. Özellikle KPSS çalışmaları ve kişisel gelişim adına yaptıkların gerçekten alkışlık! 👏 Yedigöller planına ise bayıldık, tam bir huzur mekânı. İnşallah tüm hedeflerin nasip olsun, gönlünce gerçekleşsin. Şükrümüzü artırmayı unutmayalım, dediğin gibi o hep güzellik getiriyor. 🙏
Türkçe yelda ünal Mat yektug ilyas güneş mehmet bilge Sözel mantık umut cihan arslan Geometri yektug ilyas mehmet bilge Tarih aydın Yüce Coğrafya engin er aydın Vatandaşlık esra Özkan