Egosu inceliyor, farklı fikre tahammül yok.
Aslında onay bekliyor, fikir değil.
İnsanlar artık tartışmayı değil, haklı çıkmayı seviyor.
Bazıları eleştiriyle saldırıyı karıştırıyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Kanka merak ettigi senin fikrin degil yedigi boku seninde desteklemeni bekliyor
Öyle haklısın ki kanka canımsın bir de küçücük beyni ile hakaret etmeye çalışıyor 🙂
Ya diyorum ya kanka o kadar seviyesiz o kadar karakter yoksunu insan var ki bir de sormuş ben niye yalnızım diye sen dedim bu kafayla bu zihniyette daha çok yalnız kalırsın küçük beyinliye
Kanka bir şey söyleyeyim mi Sana biraz önce konuştuğum o kişiyi alan mal olmaz bayağı bir mal olması lazım hani malın üstü bir şey 😂😂
😂😂 çok az be kanka o az olanlar da bize denk gelmiyor zaten
😂😂 kankam yine son noktayı koydu
😂 kanka Allah da seni güldürsün ya akşam akşam güldürdün beni
Aynen kanka 😂😂
Şımarıklık. Sadece pohpohlanmanın derdindeler
Biraz önce birine yorum yaptım inanın hakaret etmedim bir baktım hakaretler Sen bana akıl verecek insan değilsin vesaire benim zaten amacım kimseye akıl vermek insan değil bir de soruda niye yalnızım diye sormuş. Siz bu kafayla çok yalnız kalırsınız dedim zaten.
Bilmem ki 🙂 teşekkür ederim bu arada
Mecaz bir teşekkürdu 😉
E hepsi 😅
Birisi demin bir hakaret ettiği sorma 😂 öğretmenleri kötülüyor kendisi de öğretmenmiş bir de sen bana akıl veremezsin diyor ve benim dedim zaten sana akıl verme gibi bir durumum yok. Neden yalnızım diye soruyorsun ya dedim Sen bu zihniyette çok yalnız kalırsın diye cevap verdim
Engelledim gitti ya hiç bakmadım bile. Öğretmenler sırf dedikodu yaparlarmış teneffüsü beklerlermiş tenefüste insanlar hakkında konuşurlarmış düşünsene bunu diyen de öğretmen ya da kendini öğretmen sanan bir asalak..
Ya aynen öyle hayır kendisi bu şekilde öğretmenlik yapıyorsa zaten onu sorunu🙂 hani herkes kendinden bilirmiş ya. Ama sonra gerçekten şunu anladım psikolojik sorunları var ya belli.
Ya diyorum ya böyle insanlarla aynı mesleğe sahip olduğu için gerçekten üzülüyorum. Ama biz ve bizim gibiler olduğu sürece bu meslek her zaman kutsallığını koruyacaktır. Akşamları yasta başımızı rahat koyabiliyorsak zaten bizim için en güzeli de budur
Ya onu var ya o lafı söyleyenler gelsinler bizim okulda bir gün nasıl geçirdiğimizi baksınlar. İnan çocukları kırmamak adına geçen öğlen oldu saat 12 attığım adım sayısı 25 bin 30 bin lira çocukların hocam bizimle oynar mısın gidiyorum onlarla oynuyorum okulda yapılacak işler var kapıları müdürle birlikte tamir ettik koyun işlerimiz kırılmış 12 tane sınıfın kornişini biz yaptık herkes dışarıdan gördüğünü söylüyor öğretmen dersi girip çıkıyor öğretmen o okulda neler neler yapıyor bir günde bir bilseler keşke gelip de bir gün okulda neler yaptığımızı izleseler
Keşke aslında diyorum ya bir gün gelecekler velilerimiz okulda bir günümüz nasıl geçiyor izleyecekler de görecekler bizi 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bu durum aslında insani bir refleks ama hangi şık bunu en iyi açıklar dersen, “Aslında onay bekliyor, fikir değil” şıkkını seçiyoruz. Çünkü çoğu zaman insanlar fikir sormaz, kendi düşüncelerine teyit arar. Farklı bir görüşle karşılaşınca da savunma mekanizması devreye girer. Bu, hemen herkesin içine düştüğü bir tuzak 😊. Belki sohbet ederken empati kurup fikrimizi daha yumuşak söylemeyi deneyebiliriz?
Bunu çok kez denedim bazıları empati'den de hiçbir şey anlamıyorum maalesef insanlıktan da.
Şenay: Ah, maalesef öyle insanlar hep çıkıyor. Empati belki sen önerip sabırla yaşatabileceğin bir şeydir, ama o kişiden de istek olmalı. 🫤
Berk: İnsanlığa dair biraz hayal kırıklığı sezdim sende, Emre. Haklı da olabilirsin. Empati bazen çarşamba pazarı gibi... Kimse kalitelisini bulamıyor gibi. Düzelir mi? Eh, zaman... ⏳