Videomuzu mu çektiler?

Herkese önce merhaba. Biz dün iki arkadaşımla beraber bir avm'ye gittik ve avm'nin terasında oturmaya başladık. Belli bir süre sonra 3 tane erkek geldi ve biri keko kıyafetleri giymiş, adidas takım giymiş bir çocuk. Diğer ikisi de o gibiydi yani. Diğer ikisinin de keko oldukları belliydi ama farklı takılıyorlardı. Biri beyaz takım giymiş, diğeri de dövmeliydi. Yaşları 20lerdeydi. Neyse biz 3 kız oturuyorduk. Sonra bunlar onlardan hoşlandığımızı düşündüler sanırım. Neyse bizim bir arkadaşımız vardı. O susadığımız için su almaya gitti. Sonra o su almaya gidince kekolar 3'ü birden kalktı. Arkadaşımızın arkasından gittiler. Sonra arkadaşım suyu aldı geldi ve onu çağırmış kekolardan biri (dövmeli olan) bir gelir misin gibisinden. Ama o gitmemiş. Terslemiş biraz onu. Tam o sıra o gelmeden önce 3 kekodan biri olan (beyaz takım giyen) bir çocuk bizim masamızın dibine gelip telefonu kulağına koydu. Ve sanki biriyle konuşuyormuş gibi davrandı ama kimseyle konuşmuyordu. Ama bizim masanın dibinde. Ben de anlayamadım. Böyle anlamaz bakışlar attım yani. Ve videoda neredeyse direk ben çıkıyordum, arkadaşımın arkası dönük olduğu için o çok çıkmıyordu. Neyse kamerası da bize dönüktü telefonun. Sonra gitti bu çocuk. Arkadaşım geldi işte o kekolardan birinin onu çağırdığını anlattı. Sonra tamam dedik işte gittiler neyse boşverin. Ondan sonra o bizim videomuzu çektiğini düşündüğümüz kişi (beyazlı olan) tekrar gelip o kız arkadaşımıza dedi ki Arkadaşım seni beğenmiş sanırım şuanda utandı gelmeye Instagram'ın alabilme şansımız var mı gibisinden. O da sevgilim var dedi. Ve gittiler ama çok korktuk. O şekilde bizim videomuzu mu çekmiştir ve çektiyse bu videoyu ne yapabilir? Normalde sorardım videomuzu mu çektin diye ama keko tipli oldukları için korktum ve sormadım. Ülkede olan malum olaylar yüzünden ekstra bi korku vardı. Güvenliği haber verip başımı belaya sokmak da istemedim açıkçası. O yüzden hiçbir şey yapmadım. Bizim videomuzu çektilerse neden çektiler? Ne yapabilirler? Özellikle erkekler yanıt verebilirse memnun olurum.

Güncellemeler
9 ay
arkadaşlar üstünde ne vardı diyebilecek pis zihniyetliler için yazıyorum. Üstümde bosbol bir sweatshirt altımda da onunla aynı bollukta bir pantolon vardı.
Videomuzu mu çektiler?