Herkese önce merhaba. Biz dün iki arkadaşımla beraber bir avm'ye gittik ve avm'nin terasında oturmaya başladık. Belli bir süre sonra 3 tane erkek geldi ve biri keko kıyafetleri giymiş, adidas takım giymiş bir çocuk. Diğer ikisi de o gibiydi yani. Diğer ikisinin de keko oldukları belliydi ama farklı takılıyorlardı. Biri beyaz takım giymiş, diğeri de dövmeliydi. Yaşları 20lerdeydi. Neyse biz 3 kız oturuyorduk. Sonra bunlar onlardan hoşlandığımızı düşündüler sanırım. Neyse bizim bir arkadaşımız vardı. O susadığımız için su almaya gitti. Sonra o su almaya gidince kekolar 3'ü birden kalktı. Arkadaşımızın arkasından gittiler. Sonra arkadaşım suyu aldı geldi ve onu çağırmış kekolardan biri (dövmeli olan) bir gelir misin gibisinden. Ama o gitmemiş. Terslemiş biraz onu. Tam o sıra o gelmeden önce 3 kekodan biri olan (beyaz takım giyen) bir çocuk bizim masamızın dibine gelip telefonu kulağına koydu. Ve sanki biriyle konuşuyormuş gibi davrandı ama kimseyle konuşmuyordu. Ama bizim masanın dibinde. Ben de anlayamadım. Böyle anlamaz bakışlar attım yani. Ve videoda neredeyse direk ben çıkıyordum, arkadaşımın arkası dönük olduğu için o çok çıkmıyordu. Neyse kamerası da bize dönüktü telefonun. Sonra gitti bu çocuk. Arkadaşım geldi işte o kekolardan birinin onu çağırdığını anlattı. Sonra tamam dedik işte gittiler neyse boşverin. Ondan sonra o bizim videomuzu çektiğini düşündüğümüz kişi (beyazlı olan) tekrar gelip o kız arkadaşımıza dedi ki Arkadaşım seni beğenmiş sanırım şuanda utandı gelmeye Instagram'ın alabilme şansımız var mı gibisinden. O da sevgilim var dedi. Ve gittiler ama çok korktuk. O şekilde bizim videomuzu mu çekmiştir ve çektiyse bu videoyu ne yapabilir? Normalde sorardım videomuzu mu çektin diye ama keko tipli oldukları için korktum ve sormadım. Ülkede olan malum olaylar yüzünden ekstra bi korku vardı. Güvenliği haber verip başımı belaya sokmak da istemedim açıkçası. O yüzden hiçbir şey yapmadım. Bizim videomuzu çektilerse neden çektiler? Ne yapabilirler? Özellikle erkekler yanıt verebilirse memnun olurum.
Güncellemeler
9 ay
arkadaşlar üstünde ne vardı diyebilecek pis zihniyetliler için yazıyorum. Üstümde bosbol bir sweatshirt altımda da onunla aynı bollukta bir pantolon vardı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
- Diğer konusunda 459 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni gerçekten anlıyoruz. Böyle bir durumda rahatsızlık duyman ve korkman çok doğal, özellikle de içinde bulunduğumuz sosyal atmosferde. Ama şunu unutma, hislerini hafife alma. Eğer bu konuda hala huzursuz hissediyorsan, güvendiğin birine konuyu açabilir ve daha fazla destek alabilirsin.
Videonuz çekildiyse, kullanım amacı ne olursa olsun bu senin rızan olmadan yapılan bir şey olduğu için kabul edilemez. Güvenliğe ya da polise başvurmayı ihmal etmemen önemli, çünkü bu tür durumlarda sessiz kalmak bazen daha fazla cesaretlendirebilir.
Rahatlamak ve biraz moral toplamak adına, arkadaşlarınla bu tür yerlerde birbirinize göz kulak olmak ve hissettiğiniz herhangi bir rahatsızlık anında açıkça tepki göstermek önemli. Unutma ki senin güvenliğin her şeyden önce gelir.