Fotolar temu'dan, satin alanlarin fotolari, pembe, mavi, yesil, gri, siyah var.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fotolar temu'dan, satin alanlarin fotolari, pembe, mavi, yesil, gri, siyah var.

Cevap
7Cevap
Şu ucube şeyi 500tlye bıraksalar almam bu ne kız alma bunu
Ahahahahq 🤣🤣🤭🤭
Simdi soyle ben kaşe uzun, beli kusakli bi kaban aldim. Şundan
Bi de kısa bel hizasinda krem rengi kaşe ceket tarzo aldim
Siyah trenckot aldim diz ustu, disi duz siyah ici kare puantiyeli
Şu ceketten aldim bi de 
Ama bunlar cok isitmaz. Biliyorsun. O yuzden bi tane de uzun ve ici polarli bo sisme mont dusunmustum ne alabilirim sicak tutacak
Şişme mont olabilir aşko bu arada yoruma bıraktığın parçalar gayet güzel ama soruda belirtilen şişme mont kesinlikle olmaz aşırı kötü duruyor çünkü

Cok tesekkur ederimm. Ici elyafliymis bunun ama bu vucuda degen kismi naylon, icinde elyaf varmis isitir mi bilemedim yorum da pek yoktu fiyati 1074
Bütçen ne kadar sana bir şişme mont seçmemi ister misin😃
Eveettt isterimmm 🫠🫠 en fazla 1700 olsun
Biraz uzun ya da midi istiyorum aslinda ici polarli ya da kurklu olsun, kirmizi, pembe, mavi, turuncu, acik yesil gibi bir renk olsun lütfen
Ah okey bakıp atacağım buraya aşko ❤️😃
bu midi boy
Bak bunlar daha iyi gibi sen de beğenirsen bir göz at hem bütçene de uygun yorumlara da göz atıp karar verebilirsin aşko ❤️
.
Buraya nasıl fotoğraflı yorum koyuyorsun
Linkini atiyo3um ben sayfanin direkt, link atabilirsimm
mm
Olmuyor ahahahahha neden
Link at link 🤣🤣
Sayfanin ljnkini kopyala yapistir
Boyle
www.google.com
Ayy oldu sonunda dur atacağım daha
Cok tesekkur ederimm
www.trendyol.com/.../kadin-siyah-kapusonu-kurk-detayli-kemerli-sisme-mont-aw00012-p-860868960
www.trendyol.com/.../kadin-krem-kapusonlu-oversize-sisme-kaban-fd00005-p-152806056
Bunlara bak beğenirsen sen bütçene de uygun hem
Ben teşekkür ederim ❤️
Güzel değil bence, uzunluğu da çok uzun , beğendim zevk meselesi.
Alınır da temu bana pek sağlam bir yer gibi gelmiyor nedense
Kusura bakma ama çok çirkin duruyor :/
🤣🤣ama gizel olanlarin ici boyle polarli degil ve boyle uzun degil ayni anda tum kriterleri karsilayan bulamadim.
Temudan bir sey almam
Ben fotografli yoeum yoksa almiyorum ama fotolu yorum varsa bazen aliyorum cunku koltuk ortusu almistim cok memnun kaldim
aynı soru neden paylaşılır ki?
Canim istedi. Istemiyorsan cevaplama, basliklari da ayni zaten hemen hemen, ayni soruya neden tikliyorsun ki?
Seni yaşlı gösterir bu
Yok ya çok basit duruyor

Bu nasil? Kiz kis geldi daha alamadim tavsiye ver lütfen . Kaşe kaban aldim yagmurlu hava icin uagmur gecirmeyecek bir sey istiyorum bir de
Hayır
Cok mu cirkinnn🤭🤣kase kaban aldim guzel olsun doye, bunu da cok soguk havalarda giymelik almistim
Yok benim de gitmedi ama hem uzun hem ici polarli hem de ucuz. Guzel olanlar bu kadar uzun, polarli ve ucuz degildi bulamadim
ne yalan söyleyeyim ben beğenmedim :(((
Alınır
İdare eder
kötü görünüyor
Şaka mı bu
🤣🤣
Aldım deme sakın 😂
Yok vergilerle 2bine geliyomus, o yuzden almadim o paraya buradan da alirim
Etek yerine alırsın kara geçersin 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Kaban gayet şık ve kışlık gibi görünüyor. İçinin kürklü yapısı üşütmeye hiç izin vermez, renk seçenekleri de oldukça fazla. 1300 TL, özellikle günümüz fiyatlarına göre uygun sayılabilir. Fakat alırken kumaş kalitesini ve beden uyumunu mutlaka değerlendir deriz. Senin tarzına ve ihtiyacına uygunsa gayet güzel bir tercih olabilir! 😊❄️