Bana büyük yapılmış olabilir mi?

Arkadaşlar ben iş nedeniyle Nevşehire taşındım eşyalı ev satın aldım eşyaları ile birlikte 5 aydır burdayım temizlik yaparken kapının böyle üstünde küçük Aralık var tasarımdan dolayı orada kağıt buldum arapça burası seni koruyor tarzı bri şey yazıyordu nazar duasıdir diye bıraktım geri oraya ve hani normalde çok güzel uyurum geceleri uyuyamiyordum korku yoktu içinde ama uyku tutmazdi ve dün farklı bir anlamı olan aynı yazıyla kağıt buldum çamaşır makinesinin altında buldum hatta siyah bantla yapistirmislar orada da uzun yazıyordu google Cevriye attim çevirmedi bende arkadaşıma gostericektim kağıdı orada bıraktım fotoğrafı duruyor diye ama resim galerimde yoktu silenenlere vs baktım yoktu belki rüya gördüm vs diye düşündüm çamaşır makinesinin altına baktım kağıt yoktu tekrar kapının oraya baktım çamaşır makinesin altındaki kağıt oradaydı direkt korkudan çantama koydum evden çıktım arkadaşıma gösterim diye ama bu sefer yine nazar duası çıktı çamaşır makinesin altındaki yazı değildi şu an eve giremiyorum arkadaşımın evindeyim napicam

Bana büyük yapılmış olabilir mi?