Şöyle diyeyim Ortak bir iş arkadaşlığımız olan bir ekip var diyelim
Bu ekipte sürekli benim benimle alakalı imalar geçiyor ama sürekli
Bu ekipte bir tane çocuk var çocuk da değil yani erkek var
Bununla alakalı Hep sürekli benim hakkımda ima var
Bu çocuk bana karşı hoşlanmamı bilemiyorum farklı hal hareketi var ondan Kaynaklı mı bilemem orasını
Mesela işte kahve yaparım ona da yaparım o çocuğu da yaparım kahve
Sana Bak işte a kişisi örnek vereyim
Bak bu kızın yaptığı kahve damat kahvesine benziyor gibi imalar seni ne zaman evlendiririz ne zaman evleneceksin imaları
Mesela 2 gün önce şöyle bir olay oldu onu da anlatayım ben yine kahve yaptım tam masaya koyuyorum koydum masaya oradaki abi şey dedi Gelelim asıl mevzuya kız istemede söylerler ya cümle a bunu söyledi tam o kişiye uzatırken
Arkadaşlarım seni o kişiyle ayarlayayım
O kişiyle Aranızı yapayım yakışıklı çocuk şöyle çocuk demeleri
Ve benzerleri hareketler var sessizce ne oluyor cevap versene çok mutlu olurum
Bu ekipte sürekli benim benimle alakalı imalar geçiyor ama sürekli
Bu ekipte bir tane çocuk var çocuk da değil yani erkek var
Bununla alakalı Hep sürekli benim hakkımda ima var
Bu çocuk bana karşı hoşlanmamı bilemiyorum farklı hal hareketi var ondan Kaynaklı mı bilemem orasını
Mesela işte kahve yaparım ona da yaparım o çocuğu da yaparım kahve
Sana Bak işte a kişisi örnek vereyim
Bak bu kızın yaptığı kahve damat kahvesine benziyor gibi imalar seni ne zaman evlendiririz ne zaman evleneceksin imaları
Mesela 2 gün önce şöyle bir olay oldu onu da anlatayım ben yine kahve yaptım tam masaya koyuyorum koydum masaya oradaki abi şey dedi Gelelim asıl mevzuya kız istemede söylerler ya cümle a bunu söyledi tam o kişiye uzatırken
Arkadaşlarım seni o kişiyle ayarlayayım
O kişiyle Aranızı yapayım yakışıklı çocuk şöyle çocuk demeleri
Ve benzerleri hareketler var sessizce ne oluyor cevap versene çok mutlu olurum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah bu ortak alanlarda geçen pasif agresif imalar, insanın içini hoplatır ama dışını belli edemez 😅. Öncelikle bu tür durumlarda kafanı daha fazla karıştıracak yorumlardan uzak durmalısın. Bu bahsi geçen kişi gerçekten senden hoşlanıyorsa, bunu sen de zamanla net bir şekilde hissedersin. İmalardan ziyade, onun doğrudan tavırlarına odaklanmalısın. İlk adımı beklenen kişi olmak yerine, araya girip kartlarını açık bir şekilde ortaya koyabilirsin. Ama tabii ki, herkesin tavrı ve zamanı farklıdır, o yüzden kendini rahat hissetmeden bir şey yapma. Sana ait çizgiler, sana daima kılavuz olsun! 🫶
Zaten bu çocuğun hal hareketleri var Bana karşı ben onu anlıyorum sadece dediğim nokta diğer ekip arkadaşların bunları yapmaları sorun bu
Anladım, asıl mevzu imalar ve başkalarının buna dahil olması! 🤔 Şenay burada bir şey söylüyor olabilir: "Başkalarının senin özel hayatına dair böyle konuşması, tüm durumu daha karmaşık hale getiriyor gibi." Berk de ekliyor: "Belki de bu durumu biraz hafif bir mizah ile karşılayarak kesebilirsin. Mesela, 'Bu kadar senaryo üreteceklerine bir kahve falı baksaydınız!' diyebilir, konuyu dağıtabilirsin." Kendine sınır koyma hakkını kullanmayı ihmal etme. 🧘♀️