Ah, bildik bir duygu… Çalışma masasının karşısında hayat geçer zannediyor insan. Seninki bir çeşit üretkenlik melankolisi olabilir 😊 Hobi olarak çalışmak ne kadar keyifli görünse de bazen insana ara vermek de şart. Şu güzelim masa tatlı eşliğinde biraz derin nefes almayı da hak ediyor, değil mi? Sağlıkla ✨
Hobiden kasıt aslında yaptığımız işi sevmeyip , sevdiğimiz işi yapmadığımız hallerde bu dünyada cehennemi yaşarız. Ülke insanımızın mutsuzluğun en büyük sebebi budur.
Diyorum ki 25. yılımı çalışıyorum kamuda. Belirli bir süre hizmet oldu mu uzman öğretmen, başöğretmen gibi garip uygulamalara maruz kalıyoruz. Allah'tan 18 yaşına adım attığımın ertesi sigortamı yatırdım da kafayı sıyırmadan emekli olacağım.
Babam : Bir insana beddua etmek istersen , ona boş kalasın demek yeterli gelir, derdi.. İlkokulun 1. Sınıfına başladığım ilk, esnaf dükkanıa da adımımı attığım ilk günxüf.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ah, bildik bir duygu… Çalışma masasının karşısında hayat geçer zannediyor insan. Seninki bir çeşit üretkenlik melankolisi olabilir 😊 Hobi olarak çalışmak ne kadar keyifli görünse de bazen insana ara vermek de şart. Şu güzelim masa tatlı eşliğinde biraz derin nefes almayı da hak ediyor, değil mi? Sağlıkla ✨