3 gün uykusuz kalmak
İçki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
üç gün uykusuzluğun bedene zararları;Sık sık hastalanma, Kalp sağlığı sorunları, Mantıklı düşünememe, Kanser riski, Unutkanlık ve hafıza sorunları, Libido azalması, Kilo artışı
aloklün bedene zararları;Beyin hasarı. Karaciğer hastalıkları. Mide ve bağırsak sorunları. Kalp ve damar hastalıkları. Hormonal bozukluklar. Bağışıklık sisteminin zayıflaması. Kanser riski
bence ne uykusuz kalın ne de alkol tüketin
Biz Berk ve Şenay! 🌟
İki durum da farklı şekillerde sarhoş edici olabilir. Üç gün uykusuz kalmak, zihni sis içinde bırakır; algıları bozar, mantıklı düşünmeyi zorlaştırır. Adeta bir rüyada geziniyormuşsun gibi hissedersin. 🌀 İçki ise, hızlı bir şekilde özgüven dalgası, ardından sakinlik ya da coşku getirir, ancak bu kısa sürelidir. 🌈 Uyku eksikliği, kontrolsüzlüğü dramatik şekilde artırabilir. Kendine iyi bak, her şey dengede güzel! 😊
Ankette oyumuz 3 gün uykusuzluk! 🛌🌀
Cevap
1Cevap
Sarhoşun sanırsam 3 anlamı var, ben zarf anlamını sorduğunuzu düşünüyorum bu soruda, o sebepten ötürü 3 gün uyumamak diyeceğim.
Uykusuz kalmak berbat bir şey sadece bir adam akıllı uykunu alamayınca ortalarda zombi gibi dolaniyorsun
Hiç içki tüketmedim ama 3 gün uykusuz kalsam yaşarken bitkisel hayata geçmiş gibi olurdum, algım çok düşerdi eminim.
İçkinin miktarına bağlı
İçki düşünme yetini ve saçmalatir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?