Kızlar bişey sorucam evinize hiç sizin için gelen görücü olduysa eğer cevaplar mısınız?

babamın dükkana gelen müşteri var bana seni oğluma alcam demiş bende hayır falan demisim hiç hatırlamıyorum ama sonra işte bunu gidip anneme anlatmış kızına oğluma alcam seni diyorum istemiyorum diyo bana gülerek demis heralde her neyse bende dükkana yardıma falan giderim her beni gördüğünde adam nasılsın falan diyo iyi abi sen falan diyorum oğluda askerdeymis sanırım her neyse dün de ben dükkanda yoktum babamla el sıkışmış falan bi gün sana cay icmeye gelcem işte anlatcaklarım var gibi gibi bişe demiş babamda buyrun gelin demiş ama bilmiyo babam bu olayı adam gittikten sonra annem demiş babama gülerek kızına göz dikmiş ogluna alcakmış falan diyodu bi ara yani ben de 19 yaşındayım hani ne bilim gelseler napıcam ne edicem bilmiyorum nasıl giyinilir benmi kahve flan vericem çok utanırım böyle şeylerden çocuğuda hiç görmedim daha yani bilmiyorum görücü sacma geliyodu bana şimdi gelirseler napcam bilmiyorym
Kızlar bişey sorucam evinize hiç sizin için gelen görücü olduysa eğer cevaplar mısınız?