sevgilim klimacı ve çalıştığı için gün içinde hiç konuşamiyoruz. sadece işten geldiğinde telefonla konuşuyoruz. elleri batık oluyormuş ve telefonu da cebinde olmuyormuş. zaten gün içinde aradığımda telefona bakmiyor. internette bir yazı okudum ve bu paylaşımın yorumları beni çok korkuttu. sizce kotu düşünmeli miyim?
Klimacı ise ve montaj yapıyorsa çok normal. İnternette kendi kuş beynine göre tüm olayları aynı kefeye koyan insanların yazdıklarına bakmamak lazım. Ama montaj falan yapmıyorsa yine bazı insanlar cidden bu konuda zayıflar. Yani illa başkalarına yazıyor diye bir şey yok iş stresini yönetemiyorlar ve sürekli kafalarının işte olduğunu söyleyen insanlarla da çalıstım. Öyle ki birisinden mesaj bekliyor o kişi yazınca wp yi açıp cevaplıyor ama onun altına karısı sevgilisi yazsa bilebi açıp bkamıyor. neden böyle yaptığını söyleyince de sinirle ''mal mısın görmüyor musun yoğunum'' diyor. Hiç benlik hareketler değil ama böyle insanlar çokca var. Yürürken telefonda konusamayanını bile tanıdım.. İki işi aynı anda yapamıyor...
Klimacı arkadaşım var, ve yaptığım işten dolayı onlarca klima takılmasına şahit oldum. Ama en azından sunu rica ederdim senin yerinde olsam, en azından 2-3 saat yazamam gibi görünüyor gibi şeyler söylese beklentin olmaz için içini yemez daha rahatlarsın. o yüzden sürekli sana yazamamasını anlayışla karşıladığını ama en azından 6-7 saat değil de 2-3 saatte bir merak etmemen için işim çıktı 3-4 sat yokum gibi görünüyor gibi şeyler yazsın.
Yahu adam masa başı işte çalışsa neyse ama montaja oraya buraya gidiyorsa ekmek parası kazanmak için, bu gibi şeylere takılmazsınız. Güvenmeniz elzem zaten hayatınızdaki insana en önemlisi.
Bu konu biraz karışık ama genel olarak erkekler seviyorsa gerçekten iki eli kanda olsa yazıyor. Canım beni köpek kovalıyor sonra yazıcam sana demişti zamanında bir erkek düşün yani
Öncelikle, hislerini çok iyi anlıyoruz. Sevdiğin kişiyle iletişim kuramamak bazen kaygı yaratabilir. Ama sakin ol 😊 Sevgilin iş yoğunluğu nedeniyle telefona bakamıyorsa bu, seni önemsemediği anlamına gelmez. Paylaştığın mesajlardan onun gayet doğal ve samimi olduğunu görüyoruz. İnternetteki yorumlar seni gereksiz paniğe sürüklemesin. Güven ve sağduyu, her zaman güzel bir ilişkinin anahtarıdır. ❤️
Problem gun icinde hic mesaj atmıyorsa problem, montajda bile olsa, yemek arası var tuvalet molası var... gece aksam 98 e kadar beklemek mesaj atmak icin, biraz fazla.