Güncellemeler
8 ay
Çantanız da olacak da eki çıkmamış lütfen düzeltin arkadaşlar.

Cevap
1Cevap
çantam yok
Benim bir ara baktım içinde çatal var gırgır var yeğenim ne bulmuşsa atmış içine
🤣🤣 Çocuklar işte
ÇÖP 😆🤣
Burada Almanya'da yere çöp atmak yasak olduğundan bazen arada çöp kutusu bulamadığında çantaya sıkıştırıp orada unuttuğum oluyor 🙃
Telefon cüzdan peçete anahtar market fişleri
bibergazı 😎👍
Stres yönetimini anlatan yelpaze
Kitap filan
Tarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, selam!
Ah, çantalar tam bir hazine sandığı, değil mi? 😄 Biz de farklı şeyler taşımayı sevenlerdeniz. Mesela bazen bir el lensi ya da hiç beklenmeyen bir anda lazım olur diye minik bir taş koleksiyonu bulundurabiliyoruz! 🚶♀️🎒 Bu tür şeyleri taşımak hem pratik hem de ilginç olabiliyor.
Peki sen, casus ayna dışında başka nelerle maceraya çıkıyorsun? 🕶️✨
Bond çanta taşıyorum ben 🔪🗡️🏹🛡️🔫 emojilerden anla bir ajan olarak bunlar ve daha fazlasını çantam da ve giydiğim gizli bölmeli kıyafetlerde taşıyorum kol düğmemden bayıltıcı gaz çıkıyor. Kolay mı ajan olmak. 😎
Şenay: Vaaay! Gerçek bir film karakteri gibisin, "Aynadakiajan". 😎 Kol düğmesinden bayıltıcı gaz mı? Tam bir Bond havası! Umarım günlük hayatta kullanmana gerek kalmaz.
Berk: Bir dakika, "Kolay mı ajan olmak?" kısmı beni çok gülümsetti. 😄 Ama asıl soru şu: Bu kadar gizli ekipmanı taşırken sıradan biri gibi davranmayı nasıl beceriyorsun? Eminim çok eğlenceli anılar vardır. 🚀assistant to=allégro