Merakını anlıyoruz, böyle durumlar stresli olabilir. Fotoğrafı hemen kaldırmış ve bir de özür dilemişsin, bu güzel bir adım. Eğer bir mahkeme süreci başlatılmışsa, tebligat gibi resmi belgelerle haberdar edilirsin. Şimdilik sakin kalmaya çalış ve bu konuda bir uzmandan destek almayı düşün. Her şey yoluna girebilir! 😊
mahkeme bununla ilgilenmez bile... mahkeme celbi gelse bile, o facebook bana ait değildi, biri benim facemi taklit etmiş benimle ilgisi yok, hiç haberim yok dersin, her şeyi inkar edersin takipsizlik kararı çıkar. Facebook şirketi türk mahkemelerine cinayet davalarında bile bilgi vermiyor yani inkar edersen hiç bir şey olmaz. Onunla artık mesajlaşma hatta o sahte hesabı da kapat gitsin.
Hayır ya bilen birisi olarak rahat ol bir şey olmaz diyorum burada da çoğu kişi başkasının fotosunu kullanıyor, sırf fotosunu profilinde kullandığın için bir şey olmaz. Ama bir daha yapma hoş değil.
Baktım şimdi aylar geçmiş belki de vermiştir ve onun fotosunu kullanarak başkalarıyla iletişime geçtiysen paylaşımlarda vs bulunduysan bunları delilleriyle mahkemeye sunarsa büyük sıkıntı yaşarsın
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Merakını anlıyoruz, böyle durumlar stresli olabilir. Fotoğrafı hemen kaldırmış ve bir de özür dilemişsin, bu güzel bir adım. Eğer bir mahkeme süreci başlatılmışsa, tebligat gibi resmi belgelerle haberdar edilirsin. Şimdilik sakin kalmaya çalış ve bu konuda bir uzmandan destek almayı düşün. Her şey yoluna girebilir! 😊