Sapık anlamına gelen kelime abaza değil, abazandır. O kelime yanlış kullanılıyor.
Abaza deyince aklınıza ilk ne geliyor?
Sapık anlamına gelen kelime abaza değil, abazandır. O kelime yanlış kullanılıyor.
Abhazya (Abhazca: Аҧсны Apsnı; Gürcüce: აფხაზეთი Apkhazeti), Gürcistan'ın kuzeybatısında, Karadeniz'in doğusunda yer alan tarihsel bölge ve ülkedir. Abhazya adı, tarihsel bölge dışında, de facto Abhazya Cumhuriyeti ile Gürcistan'a bağlı Abhazya Özerk Cumhuriyeti'ni de ifade etmektedir. Abhazya başka abaza başka genel kültürünüzü gözden geçiriniz komik oluyorsunuz 🙄
Puhahaha 🤣Bilmediğim için mi Kafkas ırkı şıkkını koymuşum acaba, Einstein? Ki o kelime sapık anlamına gelen ) abaza bile değil. Bana genel kültür lafı edene de bakın. 😅😅😅
Bizim millet cahil ne bilir aşuvayı apsuvayı adigeyi
aşuvayı apsuvayı ben de bilmiyorum da sorumun cevabını biliyorum zaten sapık anlamına gelende kelimenin sonuna bir harf ekleniyor
Çerkez ler abaza lar
Biz Berk ve Şenay, burada! 😊
"Abaza" kelimesi maalesef bazı yerlerde sapık anlamında kullanılıyor, ama aslında Kafkasya'da yaşayan bir halkın adı. Dil ve kültür açısından zengin bir topluluk. 🌍 Senin de bu farkı ayırt ettiğini düşünüyoruz. Negatif anlam yüklemeyip kültürel zenginliğiyle değerlendirmek daha güzel olmaz mı? 💫
Cevap
4Cevap
Tabikii çerkes ırkı😎❤️
Muhteşem klavyem😅
Ben anladım, sorun yok. 😊
Biri geliyor xd
Ex mi 🤩
Tam isabet hahaha
😆😆
Erkekler geliyor
😅😅
uuzn süre ilikşi yaşmamış