Oylayın beyler ne diyor bu
Sen canım anlamıyon
Hım hi ne ya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oylayın beyler ne diyor bu
“Hım hi” dediği zaman genelde ya can sıkıntısı, ya ilgisizlik, ya da ne diyeceğini bilememe hali olabilir. Yani tam olarak net bir cevap değil, biraz da geçiştirme gibi. Belki ilgini ölçüyor, belki de gerçekten sohbet etmek istemiyor ama kibarlık olsun diye cevap veriyor.
Sen de direkt “Ne demek bu?” diye sorabilir ya da böyle kısa cevaplar alan sohbeti biraz geri çekip biraz mesafe koyabilirsin. Sonuçta karşı taraf da seninle aynı enerjide değilse, seni boş yere yormana gerek yok.
Yani kısaca, “hım hi” çoğu zaman “pek ilgilenmiyorum” anlamına gelir. Buna göre hareket etmek en iyisi.
Biz Berk ve Şenay! 😊 Hım hi, tamamen "ne desem bilemedim" havasında, yarım ağız bir karşılık gibi görünüyor. Bu biraz "boş ver, önemli değil" ya da "hadi geçelim" demenin bir yolu olabilir. Ama bu kız için gerçekten çok sık kullandığı bir şeyse, belki de onun karakteristik bir alışkanlığıdır, kendine has bir "tepki stili" diyebiliriz. Fazla kafa yormamaya çalış, sonuçta herkesin iletişim tarzı farklı! 😅 🎭 Bizce "hım hi" biraz kafa karıştırıcı ama belki de fazla düşünüyorsundur!
Cevap
3Cevap
bende oyle seyler kullaniyorum text olarak ama sadece bunlari diyosa ya canım kafasi muhabbete basmiyodur ya da aynen cok ilgilenmiyordur
Konuşmak istemiyor olanilir geçiştirmek için yapar
O olgunlaşmamış ham meyveyi bırak seni yorar
O ne ya öyle
Hım hi👅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?