Ya Allah kahretmesin aklıma geldi yine küçücük kızdım liseliydim yani mesela bir hoca vardı oe herif 60 yaşında evli çocuklu falan düşünün ben okula yeni geçtim bilmiyordum hayatımda ilk kez 10. sinifta instagram açtım kız arkadaşlarım ve abim falan vardı sadece derken bu hoca istek attım bana bende çocuğum inek bir tiptim dedim çalışkanım o yüzden attı (malll) fhskfhsk ekledim ayip olur hocaya diye bu hoca bana sürekli dmden bir şeyler göndermeye başladı sessize aldım bakmiyordum gönderilere neyse story atıyordum cevap veriyordu nazar boncuğu emojisiyle falan okulda göz falan kirpiyordu irzz düşmanı onun dersine girmemek için istemediğim bölüme gittim engelledim falan adama laf sokuyordum gülüyordu ağzına sicmadigim kalmıştı diğer kızlarada yapıyordu erkeklerden nefret ediyordu neyse yine çocuğum hastanede annemi bekliyorum güvenlik bir ilgili davranmaya başladı dedim acıdı herhalde bana yardım ediyor oda yaşımı sordu 16 diyince yüzü asıldı birden ben 18 sanmıştım seni ya falan yaptı dedim seni Allah kahretmesin , yine hastanede doktor bayağı telefondan falan rahatsız etmişti çok var çook ve ben kendi halinde kapalı giyinen , inek bir tiptim açık seçik makyajlı bir kız olmadım ki çocuktum lan ben
Sizinde çocukken etrafınızda pedofili çok muydu kızlar?
Güncellemeler
8 ay
Bu arada doktora telefonu ben vermedim kendi bulmuş bir yerden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok şükür bu yaşa kadar hiç sapıklara denk gelmedim.
Şanslısın işte gerçi sen erkeksin ben Türkiyede yaşayan bir kız çocuğuydum
Seninde şansına
Valla ya agliycam şimdi halime Allah'ın belası sapıklar
Dert etme geçer
Yav geçti zaten iyi bir hukukçu oldum pedo avlıyorum
Hiç af etme valla.
Yazık
İyi yırttım paçayı Allah korudu gerçekten özellikle 16 yasim çok korkunçtu
Şimdi nabıyorsun
kaç sene önceyDi
Var ya bayağı oldu
on olmuşmu
Benim çocukluğum mi berbat insanları çekerek geçmiş yoksa ülkenin acı gerçegi mu bu diye merak ettim sadece çünkü diğer arkadaşlarım falan yaşamamış böyle şeyler ben canım bahtsız bir bedevi olduğum için bu zamana kadar Allah koruduğu için yaşadım
Oldu
herkesle denksin unutma
Ne anlamda
çokkk genç cinsel isteklere
maruz kalmıştır
Genç değil çocuktum ben şimdi olsa ağızlarına ederim çok afedersin zaten başarılı bir hukukçuyum ama o dönem saf bir çocuktum üşüsuyordu akbabalar
akrabalar da
onun gibimiydi
Yok onlar büyüdükten sonra devamlı birilerine ayarlamaya çalıştılar yapamazlar zaten bir abim bilisimci diğeri emniyet personeli ikiside güzel sever bana dokunani biri siber alemden diğeri fiziki alemden halleder yani ama gerek yok artık bende başarılı bir hukukçu oldum
sen savcı mı oldun dicemde
maşallah maşallah sana
hangi iştesin
hocadan başkası oldu mu