Sizinde çocukken etrafınızda pedofili çok muydu kızlar?

Ya Allah kahretmesin aklıma geldi yine küçücük kızdım liseliydim yani mesela bir hoca vardı oe herif 60 yaşında evli çocuklu falan düşünün ben okula yeni geçtim bilmiyordum hayatımda ilk kez 10. sinifta instagram açtım kız arkadaşlarım ve abim falan vardı sadece derken bu hoca istek attım bana bende çocuğum inek bir tiptim dedim çalışkanım o yüzden attı (malll) fhskfhsk ekledim ayip olur hocaya diye bu hoca bana sürekli dmden bir şeyler göndermeye başladı sessize aldım bakmiyordum gönderilere neyse story atıyordum cevap veriyordu nazar boncuğu emojisiyle falan okulda göz falan kirpiyordu irzz düşmanı onun dersine girmemek için istemediğim bölüme gittim engelledim falan adama laf sokuyordum gülüyordu ağzına sicmadigim kalmıştı diğer kızlarada yapıyordu erkeklerden nefret ediyordu neyse yine çocuğum hastanede annemi bekliyorum güvenlik bir ilgili davranmaya başladı dedim acıdı herhalde bana yardım ediyor oda yaşımı sordu 16 diyince yüzü asıldı birden ben 18 sanmıştım seni ya falan yaptı dedim seni Allah kahretmesin , yine hastanede doktor bayağı telefondan falan rahatsız etmişti çok var çook ve ben kendi halinde kapalı giyinen , inek bir tiptim açık seçik makyajlı bir kız olmadım ki çocuktum lan ben

Güncellemeler
8 ay
Bu arada doktora telefonu ben vermedim kendi bulmuş bir yerden
Sizinde çocukken etrafınızda pedofili çok muydu kızlar?