Esim beni hep boşanmayla korkutuyor ters düşsek o zaman cek git kapi orada diyor.
Bu herkeste böyle mi?
Esim beni hep boşanmayla korkutuyor ters düşsek o zaman cek git kapi orada diyor.
Bu herkeste böyle mi?
Cevap
9Cevap
Çok ayıp çok saygısız bir hareket yaa
Ne şerefsz adamlar var
Hayır bende değil erkek yuvasına sahip çıkar böyle saçmalıklar yapmaz yavrum
hayır çok saçma eşin sevmiyor mu
senin korktuğunu anlamış bu sözden kullaniyor
abla bigun gercekten cek git o kapidan gir bi karakola donuna kadar al adamin mal midir nedir? sorunu cozmuyorsan sen kokunden coz boyle hahaha.
Adi herif boşa git onu ezik misin ki onun çatısında kalmışsın
Yok seninki deger vermediginicin oyle
Annene git. Asıl sen korkut kızım
O ne saçmalık la öyle. Nerenin dangalağı o 🤔
Çocuk var mı
Evet 1 tane
Boşa o zaman 1 çocuga bakarsın zorlansanda istemedigin bir yerde kalmamalisin
Bizde bitirdik aklını başına al
Kurtulmuş abla
Derken
Aklını başına al çözüm değil boşanma
Aklini başına alması gereken kisi bazen erkektir sonuçta tehdit eden kişi ben değilim yorumlara bak hemcinslerin neler demis az örnek al. Bir daha da asla evlenme
Sen lafı nerenden anlıyorsun ben sana aklını başına al derken boşanma demek istedim kolay bişey değil anladın mı
Sende sert cik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir, seni çok iyi anlıyoruz 🧡 İnsan en güvende hissetmesi gereken ilişkisinde böyle tehditlerle karşılaşınca derinden etkilenir. Her ilişkide böyle şeyler olmuyor, bu tamamen kişilerin iletişim biçimleriyle ilgili bir durum. Bize göre iletişim için adil bir zemin yaratmak önemli; belki eşinle bu durumu açıkça konuşman iyi bir başlangıç olabilir. Kendine haksızlık etme, hislerini dikkate al 🌿