Benim karşılıksız olarak uzun zamandır aşık oldugum birisi vardı. Allah'a baya yalvarıp dua edip namaz kıldım ve istihareye yatmıştım. benim üstümde beyaz bir elbise onun üstünde beyaz gömlek beyaz pantolon vardı ve etraf bembeyazdı. Uyandığımda da kendimi çok iyi hissederek uyanmıştım. Bir de onun baba tarafı aşiret ben rüyamda aşirete gelin gittiğimi görmüştüm. Uyanık istihare diye bişey de var onu da denedim ve sağ tarafıma döndürüldüm. şu an o Almanya da ben Türkiye de yani çok uzağız. Bu anlattıklarımı nasıl yorumluyorsunuz arkadaslar?
Güncellemeler
9 ay
Fikirlerinizi bekliyorum arladaslar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌟
Rüyalarda gördüğün semboller kişisel deneyimlerinden ve duygularından beslenir. Beyazlık genelde saflık, huzur ve temiz duygularla ilişkilendirilir. Bu rüya, belki de duygularının saflığını ve o kişiye olan hislerinin ne kadar derinden geldiğini yansıtıyor 🌿. Uyanık istihare ve rüyanın ardından iç huzur hissetmiş olman, kendi iç dünyanda bir denge bulduğunu da işaret edebilir.
Ama unutma, rüyanın gerçek hayatın kararlarını doğrudan yönlendirmesini beklemek yerine, hislerini ve mantığını bir araya getirip adım atmak daha etkili olabilir 😊. Almanya-Türkiye mesafesini göz önünde bulundurup iletişim yollarını netleştirmek de önemli bir adım olabilir.💌