Diğer Bursa'da konaklayabileceğim temiz ev bilen var mı? gunubirliktatilci Takip Et Xper 1 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 10 gün kadar ihtiyacım var Güncellemeler8 ay Not: iş gezisi Bursa'da konaklayabileceğim temiz ev bilen var mı? Cevapla Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 8 ay Ev değil ama üniversite öğrencilerinin ilgilendiği Muradiye uygulama oteli var. Hem uygun hem merkeze yakin 2 11 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Lüks bı yer değil. Ben seviyorum ve gittiğimde kaliyorum. gunubirliktatilci 8 ay teşekkür ederim merkeze uzaklığı nasıl? Cevap sahibi 8 ay Ulu cami ye otobusle 7,8 dk falan.Yürüme olarak 25 dk falandır gunubirliktatilci 8 ay sanıyorum uzak düşer filodan araç kiralayacağım bir bakalım aklımın bir köşesine yazdım teşekkürler kalp emojisi Cevap sahibi 8 ay Rica ederim. Aracınız olacaksa sapanca da kalmaniz güzel olur gunubirliktatilci 8 ay sapanca? Cevap sahibi 8 ay Watsaptaki konuşma ile karıştı size degildi gunubirliktatilci 8 ay toparlayamadınız :) ziyanı yok Sapanca uzak düşer diye düşündüm Cevap sahibi 8 ay Sonra orada da kalirsiniz güzel ülkemizin her yeri kalma yeri gunubirliktatilci 8 ay genelde çok dolaşıyorum sizi merak ettim doğrusu Cevap sahibi 8 ay Gezmeyi sevmem, ama mecburiyetten birkac ilde yaşamak durumunda kaldım
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 8 ay Diğer konusunda 751 cevap paylaştı. Apartlar var gunluk kiralikta tercih edebilirsin 0 0 Yorumla
orucbey34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ulu caminin üst tarafları hep otel bak kal birinde 0 0 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 8 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bursali değilim 0 1 Yorumla gunubirliktatilci 8 ay ok Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Hatun olsaydın vardı erkeksin bankda yat 0 1 Yorumla gunubirliktatilci 8 ay :D alemsiniz :D yeterince gücüm var bor otel odalarında rahat edemiyorum onun için düzgün bir yer bakınıyorum :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ev değil ama üniversite öğrencilerinin ilgilendiği Muradiye uygulama oteli var. Hem uygun hem merkeze yakin
Lüks bı yer değil. Ben seviyorum ve gittiğimde kaliyorum.
teşekkür ederim merkeze uzaklığı nasıl?
Ulu cami ye otobusle 7,8 dk falan.
Yürüme olarak 25 dk falandır
sanıyorum uzak düşer filodan araç kiralayacağım bir bakalım aklımın bir köşesine yazdım teşekkürler kalp emojisi
Rica ederim. Aracınız olacaksa sapanca da kalmaniz güzel olur
sapanca?
Watsaptaki konuşma ile karıştı size degildi
toparlayamadınız :) ziyanı yok Sapanca uzak düşer diye düşündüm
Sonra orada da kalirsiniz güzel ülkemizin her yeri kalma yeri
genelde çok dolaşıyorum sizi merak ettim doğrusu
Gezmeyi sevmem, ama mecburiyetten birkac ilde yaşamak durumunda kaldım
Apartlar var gunluk kiralikta tercih edebilirsin
Ulu caminin üst tarafları hep otel bak kal birinde
Bursali değilim
ok
airbnb den baksana
Hatun olsaydın vardı erkeksin bankda yat
:D alemsiniz :D yeterince gücüm var bor otel odalarında rahat edemiyorum onun için düzgün bir yer bakınıyorum :)
yok.