okulda forma giymek zorundayızz
Okulda guzel olmak için ve dikkat cekmek için?
okulda forma giymek zorundayızz
Arkadaşım şunları yap acayip dikkat çekersin anlatıyorum
Etek giyosan boyunu kesinlikle kısalt
Pantalon ise daralt
Ayakkabı siyah al dikkat çekici olsun
Çanta çok süslü değil düz olmalı
Kavgacı kız olma mk çok itici
Neyse formanı eteğinin dışına kesinlikle çıkarmamalısın
Etek giyosan sweatshirt giyme sakın
Pantalon ise kesinlikle giy
Makyaj yap rimel falan sür
Bileklik ve kolye tak
Sakın küpe falan takma yani bence tabii
Herkesle konuşma ağır ama sempatik ol
Büyük sınıflarla ilişkini geliştir bu önemli
Eteğinin altına sakın çorap giyme
Ve son olarak arkadaşlarını iyi seç
Önerilerim bunlar
Etek boyu - eyeliner - allık - mat bir ruj - marka bileklikler - Baş parmak veya işaret parmağı yüzüğü - Havalı bir saç modeli yapabilirsen yap bir kısmına boya yap - siyah veya kırmızı ojeler
şimdi ; bu goruş mukkemel ama
etek giyimiyoruz
yuzuk takamıyoruz
saçımıza boya yaparsak mudur ailelerimizle konusup tekrar boyattırıyor
oje surersek okulda aseton var sildiriyor
işte bu yuzden ne yapabilirim diye soruyorum
Hayatım üniversiteyi beklemelisin o zaman :) Makyaja karışmıyorlarsa makyaj yap. Aydınlatıcı kullan allık kullanmayı iyi öğren elmacık kemiklerini ortaya çıkarır. Şık giyin ayakkabını çantanı montunu iyi seç tarz şeyler giymeye çalış. Lise ortamı bellidir zaten her türlü ön plana çıkan biri olursun
Simdi vucudunu konusturacaksan acik seyler giy ya da vucut hatlarini belli edecek seyler ama guzelliginle ilgi cekmen daha guzel olurdu. Kendin guzelsen ve guzel buluyosan guzel bir makyaj acik degil sadece vucut hatlarini belli et yeter ama kendini cirkin buluyosan acik giy her erkek bakar :)
kendimi guzel bulyorum.
simdi once eyeliner genelde guzel gorumur kizlarda fondoten midir nedir o yapmacik duru guzel bir ruj bir tane siyah tayt ustune poppnu kapatacak krem rengi ya da beyaz bir bady giy benim fikrim bu :)
okul forması var işte :((
O zaman makyajini guzel yap saclarini acik birakabiliyosan acik birak kizlara cok yakisiyo etek giyoyasan kisalt demicem o zaman o.. gozuyle bakiyolar tavsiye etmem pantolonsa biraz daralttirabilirsin ama popo kismini yaparsan bu sefer yine sana farkli gozle bakarlar ama erkekler bakinca genelde sapiklik olarak bakiyolarda o zaman senide farkli gozle gorurler :)
Bence sakın etek kısaltma abarı makyaj felan bunları yapma :) Ağır ol ve herkesle muhattap olma sev. yeli davran yeter :) Ulaşılmayan herzaman dikkat çeker :D
Cevap
20Cevap
Etek boyu dışında aklıma yapay herhangi birşey gelmedi :/
etek giymiyoruz
At kuyrugu ve dalgali sac ve dar pantolon birde biraz acik beyaz gomlek dayanamaz kimse sana
okul forması giyiyoruz. saclarımda dedginizi yapmam için biraz kısa
Okullar ne zamandan beri popülerlik abidelerinin mekanı oldu?
Mini etek tayt işini görecektir bunları söylüyorum çünkü dikkatimi çekiyor yalan yok
okul forması sart ve etek yasak pantolon giyiyoruz.
meslek lisesi degil :D anadolu saglık meslek lisesi
Derslerine çalış ne yapacan çekici olup sen mi besleyecen okulu
derslerın guzel olsunn okulda guzel olsan ne olcak bıssuru zırttaboz doluu nadırr duzgunlerı
Daha güzel olamazsn. Allah bunu sana vermiş. Daha çekici olmak için eteği biraz daha yukarı çek yeter
Yorumlara baktım da okula mı gidiyorsunuz düğüne mi :)
Neden öyle olmak istiyorsun? Çabalamasanda dikkat çekici olabilirsin.
Ya bence lip balm kırmızı hafif dikkat çeker bakışlar onu değiştir yürüyüş de önemli eteğin sade çekici olsun siyah bot dikkat çeker emin ol
formanız nasıl tam olarak ne giyiyosunuz?
pis yedili deki gibi aynı bile diyebilirim
allah size beyin versin ne diyim ya
Eteğini az yukarı kaldırman yeterli
oku forması pantolonlu etek yok
pantolonu daralttır o zaman.. kase belli olsun.
Kişinin içinden gelir bence böyle şeyler
Güzel değilsen nasıl olacan onu merak ettim?
* götü aç bütün abazalar bakar
Kızım bu siteden ayrılın, bizde rahat edelim.
daha Seksi olunabilir
liseli misin ünv mü?
lise
eteği kaldır biraz yukarı. dar şeyler giy. dikkat çekici olabilirsin bu sayede. ama boşver sen bunları okuluna bak geleceğimiz için faydalı olmaya bak bence. sonuçta sektörel bir seçim yapacak şansınız yok sizin bu ülkede. test çözebildiğiniz kadar hayata tutunabiliyosunuz. evet çok acı ama senin elinden de başka bişey gelmez ki ama bu yaşta. 😊
Kıçını salla lskskskkss
Var kendin ol yeter
kendin ol yeter
liseli git okuluna
kendın ol
Kısa etek giy
okul formasını gıymek zorunlu etek yok
Dar pantolon ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar