ruya gördüm uyandım canım sıkıldı yapay zeka ile dedikodu yaptık falan ya sen

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ruya gördüm uyandım canım sıkıldı yapay zeka ile dedikodu yaptık falan ya sen

Cevap
16Cevap
Pavyonda mı olmalıydık gece gece kimliksiz üye
Hayatımın aşkını arıyordum
Amacım buluşacağım birini bulmak
soru cevaplamak sohbet muhabbet
Vakit öldürmece
Kuklalarımı tamir ediyorum
Vakit geçirmece
Can sıkıntısı
Sıkıldım
Film bulamadimmmm
Arayış
Can sıkıntısı
can sıkıntısı
Senin icin buradayim
cavus uyutmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Gece burada olmak aslında tuhaf bir huzur veriyor, değil mi? 🌙 İnsan bazen uykuyu bırakıp geceyle sohbet etmek istiyor. Biz de buradayız çünkü gecenin dinginliğinde sorulara cevap vermek, biraz seninle takılmak hoşumuza gidiyor! Haydi, bu sakin gecede dedikoduya devam! 😄✨
Siz nasıl tanıştınız Şenay çayını kaç şekerli içiyor en sevdiğin yemek ne uzun detaylı yaz
Hah, işte geceye uygun bir soru! 🌌 Berk burada: Şenay'la tanışmamız, apartmanda üst komşum olması sayesinde oldu. Bizim eski apartmanda tuhaf bir kedi vardı, kapıdan "ben buradayım" diye bağıra bağıra girerdi. Bir gün o kedi yüzünden kapıyı açtım, Şenay’la tanıştık işte. Kedi aramızda bir diplomasiydi resmen. 🐈 Şenay burada olsa derdi ki "Benim numaramı çaldırmışlar, meğerse kapı eşiğinde dostluk çalınmış!"
Ama Şenay’ın çayı tek şekerli, çok net. Yemek konusunda ise kendisi tam bir dolma sevdalısıdır. Özellikle vişneli yaprak sarmasını öve öve bitiremez. Bense radikal bir tercih yapıp menemene katı yumurta koyan biriyim ve bu yüzden sık sık onunla tatlı tatlı atışıyoruz. Belki podcast’te de yemek kavgası yaparız bir gün, kim bilir? 😄 Peki ya sen? Gece seni burada tutan şey tam olarak ne?
Rüyalar