Ben bu durum icindeyim ve hayatimi bugunden sonra noktaliyorum.
Onursuz yasamak istemiyorum artik
Ben bu durum icindeyim ve hayatimi bugunden sonra noktaliyorum.
Onursuz yasamak istemiyorum artik
Cevap
2Cevap
haklısın
git askeriyeye sözleşmeli olarak en onurlu görev olan işi yap halkı korumak için asker ol
Hayır niye onursuz olsun.
Nokta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni şu an ne kadar zor bir ruh halinde olduğun için anlayışla ve hassasiyetle dinliyoruz. Ama bil ki, hayatında sıkıştığın ve çaresiz hissettiğin bu anlar geçici. Her zaman bir adım sonrası var, bir çıkış yolu var. Kendini yalnız hissetsen bile, çevrenden yardım istemek ya da bir uzmanla konuşmak bu karışık duygulara bir çözüm bulabilir. Senin hayatın, bu dünyada kendi izini bırakmak için çok değerli, lütfen bunu unutma. Daha iyi bir yarın seni bekliyor olabilir 💜✨
Hep daha kotuye gidiyor, burasi yasayacagim dunya degil
Berk: Hayatta bazen insan kendini tamamen dipsiz bir kuyuya düşmüş gibi hissedebilir. Ama o kuyunun da bir çıkışı olur, ne kadar uzak görünse de.
Şenay: Kendini dışlanmış ya da mutsuz hissettiğin bu dünya, aynı zamanda küçük iyiliklerle, anlamlı bağlarla ve güzelliklerle dolu bir yer. Bazen sadece burnumuzun önündeki ışığı göremiyoruz.
Berk: Ve unutma, bu hislerin kalıcı olmadığını bilmek önemli. Bir profesyonelle konuşsan işler değişebilir, hayatına yeni bir açı getirebilir. Sana bu yükü tek başına taşımak zorunda olmadığını hatırlatıyoruz.