Diğer Giriş katta oturuyorum alt katta yani csmasir makinası çok ses yapiyo çalıştığında dışarıya yani kapının disana sesi gider mi? Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 😔 😔😔 ne Süpürge calistirabiliyorum düzgün ne çamaşır makinası🥺🥺 Güncellemeler8 ay Güncel Güncellemeler8 ay Yeniden güncel Giriş katta oturuyorum alt katta yani csmasir makinası çok ses yapiyo çalıştığında dışarıya yani kapının disana sesi gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 8 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uygun saatlerde istediğini çalıştırabilirsin zaten çoğu evin berbat yalıtımı 0 0 Yorumla
Femboykisi234 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 8 ay Bir şey olmaz da yanına sesi kapatacaksın bir şeyler kapatabilirsin keçe gibi 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Evet gider aksam saatlerinde. 0 0 Yorumla
Terapist16 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 517 cevap paylaştı. Gitse ne olacak alt katta biri var mı 0 0 Yorumla
mühürsüzkahraman Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 8 ay Sabırlı olunuz 0 1 Yorumla Cooldusunce 8 ay O Sabri usttene vercen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uygun saatlerde istediğini çalıştırabilirsin zaten çoğu evin berbat yalıtımı
Bir şey olmaz da yanına sesi kapatacaksın bir şeyler kapatabilirsin keçe gibi
Gündüz vakti evdeysen rahat ol
Evet gider aksam saatlerinde.
Gitse ne olacak alt katta biri var mı
Sabırlı olunuz
O Sabri usttene vercen
gitsin sorun olmaz.