Lütfen yardımm edinnnn?

Merhaba bir şey danışıcam ben X t wtterdan den eski mesleğimi yaparken çıplak görüntü ve video paylaşim etikete escc@rt masaj yazmıştım Şubat ayında sonra ifadeye çağırıldım ilk etap yalan ifade vermek zorunda kaldım korkudan sonra mayısta şafak operasyonu oldu tekrar ifadeye götürüldüm telefonum bilgisayar kasam her şey elimden alındı inceleme için 2. İfademi doğru ve dürüstce verdim hatta küçükken istismar olduğumu ergenken psikolojimın bozuk olduğunu babasız büyüdüğümü bile anlatmıştım avantaj anlamında sonra bilgisayar kasam verildi gönderildi gönderildim 3 ay telefonsuz kaldım Temmuz 1 de hakim karşısına çıktım bana paylaştınmı dedi evet efendim dedim tamam dedi beraat verdi ekimin 2 sinde tekrar gelceksın ikinci dosyan varmış onu birleştircem karar verilcek mutlaka gel bak dedi tamam dedim büyük ihtimalle 2. Dosya fhuşla ilgili sonuç ne olur ilk yakalanmam bu sicilim bile temiz suçlarım hiç yok daha önce cıkmamıstım adliyeye ve tek basıma esccc@@rtluk yapıyordum mecbur kaldım geçim ve sıkıntılardan kımse benı hastalığımdan işe almıyordu mecbur kaldığım için bu işe girdim benım size sorum şu olucak arkadaşlar ekimdeki mahkememde içeri atarmı direk ne cezasi verir çünkü bana kağıt geldi T.. C. K 53 madde kimsesizlik tedbiri verilmiş bana güvenlikli bir kere ceza almasına karar verilmiştir yazıyordu sizce bu ekimdeki mahkeme de nolur ne der hakim bana nasıl davranmaliyim?

Lütfen yardımm edinnnn?