Çünkü sizler gibi dilini koruyamamışlar. Sürekli göçebe sağa sola dağılmışlar. Romanyada Romanca, Macaristanda Macarca, İspanyada İspanyolca konuşurlar Ama ha Kürt ha çingene mahalleleri iğrenç oluyor. Kürtler bile Kürtlerle yaşamaak istemiyor. Hırsızlık, uyuşturucu, gece düğünleri, silah sesleri, magandalar, terör sempatizanları... İğrenç yeerler
Bak dediklerin doğrudur ama öyle bi konuşuyosun ki tüm türkler tertemiz gibi ne kadar kürtün kötüsü varsa aynı şekil türkünde var bu kökenle değil zihniyetle eğitimle alakalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güldürdün mk ajajsjdjjdjdjdkdjd öyle saçma şey mi olur
Türkiye’nin en zengilerinin Kürt olmadığını düşünecek olursak değil
Türkler zaten sütten çıkma akkaşık nerde bonzaici hemn hemen hepsi türk nerdeyse
Yoo torbacıların alayı ya Kürt ya Çingene
Uyuşturucu da zaten Vandan geliyor
Çingenelr türk oğlu türk cahil
Çingeneler Hindistandan gelme, Kürtler Zagrostan gelme, Türkler Orta Asyadan gelme ok?
Kendini kandır çingenelrin kullandığı tek dil Türkçe
Çünkü sizler gibi dilini koruyamamışlar. Sürekli göçebe sağa sola dağılmışlar. Romanyada Romanca, Macaristanda Macarca, İspanyada İspanyolca konuşurlar
Ama ha Kürt ha çingene mahalleleri iğrenç oluyor. Kürtler bile Kürtlerle yaşamaak istemiyor. Hırsızlık, uyuşturucu, gece düğünleri, silah sesleri, magandalar, terör sempatizanları... İğrenç yeerler
Bak dediklerin doğrudur ama öyle bi konuşuyosun ki tüm türkler tertemiz gibi ne kadar kürtün kötüsü varsa aynı şekil türkünde var bu kökenle değil zihniyetle eğitimle alakalı
Türklerin de birçoğu varoş ve eğitimli Kürtler zaten çok düzgün oluyor onu ben de kabul eidyorum
Yani işte belki siz daha fazla denk geldiğiniz için olabilir eğitim ve ahlaki değer yerlerde şu an bu ülkefe
Merhaba ben falcıyim falına bakayım mı
Hayır.
Değiller