Lütfen empati kurarak cevap verin yeterince yorgunum?

Merhaba çocukluk aşkımla seneler sonra karşılaştık daha önceden de iletişim halindeydik ama ben daha çok üstünde duruyordum konunun dün 4 yıl boyunca sevdim ondan başka kimseyle yapamadım kendimi çok mutsuz hissettim psikolojim bozuldu ondan sonra kimseyle olamadım içim istemiyordu hep onunla hayal kurdum herşeyi onunla acaba gelse gelir mi senelerce bunun hayaliyle yasadım dun düğünde karşılaştık uzun uzun baktı bana ve çok yakından yüz yüz geldik gözlerini gördüm belli etmesemde dik durdum oynamaya dvam ettim o da erkek tarafında oynuyordu içim paramparca ama ilamadık imkansız benim için ben çok sviyotum kimseye içimi dokemiyorum günden güne eriyorum soylmeden ölecegim çünkü zamanındq çok cabaladım çok gurur yapmama rağmen ya 24 yaşındayım çocukluk aşkımı unutamıyorum deliricem qrtık sadece o gelirse iyilesebilirim napmalıyım? Gerçekten çok yoruldum hep dua ettim ama imkansız ve kader bazen denk geliyoruz birbirini çok iyi tanıyan iki yabancı gibiyiz sadece bu hayatta ölmeden ona 1 defa yüz yüze icimi dökmek sonra defolup gitmek 1 dakika olsa bile yeter ama biliyormusunuz o da imkansız.
Lütfen empati kurarak cevap verin yeterince yorgunum?