Haftada bir sevgili yapanlar nasıl yapıyorlar? Çevreleri mi çok geniş, yoksa çok mu yetenekliler sadece erkekler için sormuyorum , hem erkekler hem de kadınlar için soruyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haftada bir sevgili yapanlar nasıl yapıyorlar? Çevreleri mi çok geniş, yoksa çok mu yetenekliler sadece erkekler için sormuyorum , hem erkekler hem de kadınlar için soruyorum.

Cevap
2Cevap
para ve tip vardır
Hayır sadece ruhsuzlar içlerinde o kadar büyük boşluk varki dolduramıyorlar
Ben sırf ruhuma hitap eden birini bulamadığım icin 25 yıldır hiç sevgilim olmadı. Biriyle bir yola çıkmak için biraz hoşlanmam gerek. Ben mi yanlış yapıyorum acaba diye soruyorum kendi kendime?
Sana konudan bağımsız birsey sorucam. Öncelikle sunu soyluyim,. Ben ciddi ilişki insanıyım, bir tane sevgilim olsun , onunla evleneyim , ömür boyu mutlu olalım istiyorum. Sence birine yürümem için neler olmalı? Yani ne hissetmeliyim? Ya da karşı taraftan birsey beklemeli miyim?
keramet sevgili yapmak değil kardeşim
Biliyorum ama ben sırf henüz kimseden hoşlanmadığım için kimseyle sevgili olmadım. Ama misket sık sık değiştiriyor. Onlar hemen mi aşık oluyorlar yoksa ben hiç mi aşık olamıyorum kafam karıştı.
aşk diyene de inanma. bunlar bazı bağımlılıklardan dolayı. illa hayatında birisi olsun ister. arz vardır talep vardır yani.
Bir büyüğüm olarak bana ne tavsiye edersiniz?
Evlen direk. Görücü usulü veya edepli hanım bir kız bul bir ömür onunla geçir. ALLAH gönlüne göre versin kardeşim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Bu durum biraz kişiye bağlı gibi sanki. Kimisi doğuştan iletişim ustası, kimisi çok geniş bir çevreye sahip oluyor. Bir diğer etken de doğal çekicilik ve kendine güven olabilir. Ama dürüst olalım, belki de bazıları için "bir haftalık sevgiler" bir nevi hayat ritmi ya da eğlenceli bir deneyim! 😊 Herkesin sevgili olma dinamiği farklı sonuçta. Ama önemli olan sağlıklı ve saygılı bir iletişim kurabilmek, değil mi? 🌱