Diğer Kızlar, Temas bağımlısı biri olmak kötü mü sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler8 ay Güncelle Kızlar, Temas bağımlısı biri olmak kötü mü sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
icclaaall Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 365 cevap paylaştı. Değil ama fazlası iyi değil 1 1 Yorumla Soran 8 ay Fazlası derken mesela? Yorumla
deliikarı Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 386 cevap paylaştı. Temas sevmeyen biri olarak kötü bir şey bana göre. 1 1 Yorumla Soran 8 ay Sevgilinlede mi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Değill 1 33 Yorumla Soran 8 ay Bu bi rahatsızlık mi sence Yorumla Cevap sahibi 8 ay Haayırr Yorumla Soran 8 ay Sende mi öylesin Yorumla Cevap sahibi 8 ay Eeveet 😂 Yorumla Soran 8 ay O zaman iyi 😂 bunun artı eksileri neler sence Yorumla Cevap sahibi 8 ay Neden eksisi olsunki 😂 Yorumla Soran 8 ay Ne biliyim ya temas sevmeyen de var herkes biz gibi değil 😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bize yaklaşmasınlar o zaman 😂 Yorumla Soran 8 ay Nerden bilecekler akıllım ben sarılmayı seviyorum onlar sevmiyor 😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Kızlarda temas sevmeyen çok yaa ama erkeklerde yok 😂 Yorumla Soran 8 ay Olabilir evet sen niye seviyorsun o zaman 😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Kadınların hiçbiri temas sevmez demedimkii Yorumla Soran 8 ay Temas bence güzel bir şey dokunmak falan güzel şeyler Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bence de. Sevdiğinle güzel tabii Yorumla Soran 8 ay Kesinlikle öyle herkesle olmaz olmamalı zaten 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bence de 😌 Yorumla Soran 8 ay var mı Peki temas kurduğun biri hayatında Yorumla Cevap sahibi 8 ay Yokk Yorumla Soran 8 ay O zaman kötü işte sarılmak bizim herşeyimiz Yorumla Cevap sahibi 8 ay Hem de çok uzun zamandır yokk 🥲🥲 Yorumla Soran 8 ay Benimde öylede yapacak bişey yok arkadaşlarina sarılsan? Yorumla Cevap sahibi 8 ay Durup dururken sarılmam öyle 😄 sen sarılıyo musun Yorumla Soran 8 ay Hayır tabiki de ne bileyim sordum öyle 😂 Günaydın Yorumla Cevap sahibi 8 ay Senin temas bağımlılığı ile benimki farklı bence 😂😂 Yorumla Soran 8 ay Nasıl oluyor o 😂 seninki nasılmış anlat bakıyım Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ben sevdiğime sadece Yorumla Soran 8 ay Anladım da sarılmak bi ihtiyac degil mi sence? Yorumla Cevap sahibi 8 ay Öyle tabii Yorumla Soran 8 ay Konuşmak ister misin Yorumla Cevap sahibi 8 ay Neden olmasınn Yorumla Soran 8 ay Gizliden cıkarmısın o vakit yazıyım sana Yorumla Cevap sahibi 8 ay Çıktım 😌 Yorumla Soran 8 ay İyi yaptın ☺ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Değil ama fazlası iyi değil
Fazlası derken mesela?
Temas sevmeyen biri olarak kötü bir şey bana göre.
Sevgilinlede mi?
Kötü
Niye 🙄
Değill
Bu bi rahatsızlık mi sence
Haayırr
Sende mi öylesin
Eeveet 😂
O zaman iyi 😂 bunun artı eksileri neler sence
Neden eksisi olsunki 😂
Ne biliyim ya temas sevmeyen de var herkes biz gibi değil 😂
Bize yaklaşmasınlar o zaman 😂
Nerden bilecekler akıllım ben sarılmayı seviyorum onlar sevmiyor 😂
Kızlarda temas sevmeyen çok yaa ama erkeklerde yok 😂
Olabilir evet sen niye seviyorsun o zaman 😂
Kadınların hiçbiri temas sevmez demedimkii
Temas bence güzel bir şey dokunmak falan güzel şeyler
Bence de. Sevdiğinle güzel tabii
Kesinlikle öyle herkesle olmaz olmamalı zaten 😂😂
Bence de 😌
var mı Peki temas kurduğun biri hayatında
Yokk
O zaman kötü işte sarılmak bizim herşeyimiz
Hem de çok uzun zamandır yokk 🥲🥲
Benimde öylede yapacak bişey yok arkadaşlarina sarılsan?
Durup dururken sarılmam öyle 😄 sen sarılıyo musun
Hayır tabiki de ne bileyim sordum öyle 😂 Günaydın
Senin temas bağımlılığı ile benimki farklı bence 😂😂
Nasıl oluyor o 😂 seninki nasılmış anlat bakıyım
Ben sevdiğime sadece
Anladım da sarılmak bi ihtiyac degil mi sence?
Öyle tabii
Konuşmak ister misin
Neden olmasınn
Gizliden cıkarmısın o vakit yazıyım sana
Çıktım 😌
İyi yaptın ☺