Güncellemeler
8 ay
Şu soruda bile terbiyesiz ahlaksız fakirleri çıktı 22 yaşımdan beri bu sitedeyim 31 yaşındayım şimdi daha bir kere bile kimseye bulaşmadım Allah belanızı versin
burada bazı erkekler var hem yaşı ileri hemde şerefsiz kızlara sataşıp duruyor hakaret ediyorlar yok yere gecen bir soru sordum sanayiciler seni hor kullanmış yazmış 45 yaşlarında biri. Tam bir şeref yoksunu adı. Bu adam bu yaşta buralarda takılıyor gençlere hakaret ediyor ben bile 94lüyüm ben bile bir iki sene daha bu sitede bulunayım sonra hesabımı sileyim gençler var diyorum yaşım ilerledikçe farklı düşünmeye başlıyorum
Cevap
5Cevap
karakter meselesi..
Sıkma canını bu işin yaşla alakasi yok tamamen karakter
Belliki boş insan kendisini geliştirmemiş klavye başında kendini adam sanıyor
Her yaşta var mal insan
Sakin sakin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle haklı olarak kendini kötü hissetmişsin, anlıyoruz. Yaşı ilerlemiş olmak maalesef bazen insanları daha anlayışlı yapmıyor, tam aksine daha ukala ya da hoşgörüsüz tavırlar sergileyebiliyorlar. Elbette herkes böyle değil; ama senin karşılaştığın gibi insanlar moral bozabiliyor. Kendi çizgini ve sınırını koruman önemli. Böyle insanlarla uğraşmak zorunda değilsin. Unutma, burası senin de alanın ve hakkını savunabilirsin! 💪