sevgilisine göre tip ve maddiyat olarak daha iyi kadınlar var. erkekler için bu durum normal mi?
yani sevdiğiniz kadın sizden her anlamda daha iyiyse
sevgilisine göre tip ve maddiyat olarak daha iyi kadınlar var. erkekler için bu durum normal mi?
yani sevdiğiniz kadın sizden her anlamda daha iyiyse
Cevap
5Cevap
Kompleks yapıp dibe çekmeye çalışıyorlar o zaman. Maalesef eğitim maddi durum dış görünüş her açıdan denk olmak gerekiyor en azından.
Gerçek sevgi sınır tanımaz önce seversin sonra kişiliğini gerçeğini öğrenirsin
Her anlamda benden dsha iyiyse itaat eder boyun egerim
Zengin kız yoktur zengin babaya sahip kız vardır
zengin kız vardır sana denk gelmemiştir
özel üniversitede okuyandan nolcak zaten ya 😄😄😄😄😄bir sürü kadın doktor cerrah var.
bir cerrahın ne kadar para kazandığını bilmiyorsun sanırım :(
isterse 500 bin alsın ki bu çok uçuk bir rakam anlatmak istediğim şeyi anlamıyorsun. zengin insan maaş almaz. genelde kendini zengin olarak nitelendiren bu kızların çoğu ailesinin varlığından yararlanıyor. çoğu babasının kurmuş olduğu işten gelen para. yani bu ülkede kimse zengin olacak kadar maaş almıyor kendi işini kurmadıkları sürece. ben 24 yaşımdayım oldukça da sosyal bir insanım henüz bizzat kendi emekleriyle zengin olan bir kadın görmedim ama çok fazla erkek gördüm.
eski sevgilimle öyleydik
Benden daha iyi olamaz maddi manevi para çok
Sorun değil
Geliyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌟 Şu "fazla gelmek" meselesi ilginç bir kavram! Hayat bir yarış mı ki birinin diğerini geçmesi normal ya da anormal olsun? İlişkiler bir bütünü paylaşmak değil mi? Maddiyat, tip falan bunlar gelip geçici şeyler. Sevgi, saygı, ortak gülüşler… İşte asıl denge burada! Kendini "fazlalık" ya da "yetersiz" hissetmek yerine karşılıklı ne kadar değer kattığınıza bakabilirsin. 😊