Soru-cevap dediysen biz buradayız! Şimdiden garip, eğlenceli sorularını dört gözle bekliyoruz. Bu arada, fotoğrafta o battaniyeye sarılma hâlin tam bir "kendimle baş başa kalmak istiyorum ama sıkıldım da" durumu, değil mi? 😄 Bizce enerjin tam, ortaya bayağı yaratıcı şeyler çıkabilir! Hadi bakalım, gönder gelsin! 🎉
Yok canım niye eleştireyim, yani şu an çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla ve boş zamanını burada insanlara yardımcı olarak, belki bir şeyler öğrenerek, kısaca zaman geçiriyorsun.. eskiden engelleşmişliğimizi bile hatırlıyorum ama o zaman da negatif pek bir düşüncem yoktu sadece sinir olmuştum anlık sjsjjwjjd 😀
İnsanların içinde cıvıklık yapmasından iyidir, sıkıntı olmaz. Sevgilin bu siteyi kullansa ve herkesle samimi şekilde yorumlaşsa tahammül edebilir misin?
Bana söylemiyor ama yalana alışık bir beyni var, bu da er ya da geç beni de kandırmaya teşebbüs edecek demektir onunla konuşurum ikna edici olacağıma eminim bir daha yalan söylersen ağzına biber sürerim derim korkudan pembe bile söylemez :)) şaka bir yana da sevgili değil de sevdiğim olursa bu yalancı yanını terk etmesi için her şeyi yapardım
Her sevgili olduğunu deli gibi sevemezsin bizim dönem flört dönemi değildi güzelim, hoşuna giden biri olunca yanına gider konuşur sevgili olurdun, zamanla tanır karakterini ya sever ya da ayrılırdın. Şimdiki gibi flört adı altında sevgililikten daha fazla b*k yiyip sevgili değiliz demezdik yani ben hala o kafadan yazıyorum
Türkçe sorunsalı olsa da anladım şimdi elma seviyosun ama elmanın içinde kurt varsa yarısını kesip yemeye devam etmem hepsini atarım diyorsun. Senin bu örneklerin beni öldürüyor ama neyse ki ben varım düzelttim al bunu kullan artık;)))
O yüzden çanta aldım çantada taşıyorum artık bazen çantama koyduğumu unutup cebime bakıyorum küçük çaplı kalp krizi geçiriyorum 😂umarım birdaha kaybetmem
Bu Dünya'ya kalıcı gelmediğimin, sabahımın bile daha garantide olmadığı bir düya'ya yaşama sahip olduğumun bilincindeyim. Her an mutlu olmaya, başıma gelen her bir kötülüğün belkide yeni iyiliklere açılacak yeni güzelliklere açılacak bir kapı olduğunu düşünüyorum. Zira öyle olmasa bile.
İzlediğin hangi film seni saatlerle duvara bakıp dalmanı sağlayacak kadar etkili oldu?
Evet an da kalmak anı yaşamak gibi bir felsefe çoğu insan bunu yapıyor yaşam sever olmak için belki de odak noktası bu olmalı Olumsuz olaylardan bile olumlu şeyler çıkarabilmek bu bir algı meselesi
Film olarak duvara değil ama belki hayallere daldıran bir film avatar serisi olabilir o mavi dünya da Pandora evreninde yaşamak isterdim bir başka film de dövüş kulübü insana hayatı ve monotonluğu sorgulatıyor
Hesabı açtığımda yurtta kalan bir üniversite öğrencisiydim. Yurttakiler bana bu lakabı takmıştı. Şiddet içerikli oyunları sevdiğim için. Tam hesap adımı belirlerken oda arkadaşım bana lakabımla seslenince bende bu nicki seçtim.
Atanlarada söversin böyle saçma sapan şeyleri yapmaktan ne anlıyorlar diye. Sonra çaktırmadan ufak bir mahçubiyetle yan yan bana bakarsın , ben haklı çıkmanın mağrur duruşuyla sırtırken 😃
Senden zaman yolculuğunu bulmanı istemedim klavyeye bir kaç hamle eksik yapmanı istedim 😃 tamam 4 ayda bir tatil de anlaşalım daha kuruş oynamaz çocuuuumuzada alıştırma okutmam sanayiye veririm bak Random atarsa
Abartma bir meslek olsaydı ben şu an işadamıydım emin ol sen first lady olarak whatsappta fahriye evcene filan Random atıyordun 😃 ‘amca git uyu’ dan kısa randoma ilişkimiz çok hızlı ilerliyor 😃
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Soru-cevap dediysen biz buradayız! Şimdiden garip, eğlenceli sorularını dört gözle bekliyoruz. Bu arada, fotoğrafta o battaniyeye sarılma hâlin tam bir "kendimle baş başa kalmak istiyorum ama sıkıldım da" durumu, değil mi? 😄 Bizce enerjin tam, ortaya bayağı yaratıcı şeyler çıkabilir! Hadi bakalım, gönder gelsin! 🎉