Güncellemeler
9 ay
Abla dememiş soyledi
Bikac gündür benimle ilgiliydi. Simdi laf arasında abla dedi. Ayni kurumda çalışıyoruz ve evliymis bende evlimi diye sordumustum. Bana dün neyin var diyen insan bugun bu kelimeyi kullandı neden amaç ne?
Cevap
5Cevap
evliyle ne işin var kendine saygın yok mu
Evli bir insandan ne bekleye bilirsin o sadece seni yatağa atana kadar sever. Evlenmeyi bile düşünme.
evli olduğunu öğrenince terslemenden korkmuşdur. ikinci kanala geçmiş mecburen abla.:)
Evli diyorsun hala adamdan bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsun sanane uzak dur utanmıyorsun da
Evli insani sil kafandan yanını yoresini düşünme
sen yanlış anlamışsındır
Oyle olmus
:) takılmayın bu kadar. erkeklerin her söylediği her yaptığına takılıyorsunuz. aklınızı meşgul etmeyin böyle şeylerle
Abla demedim dedi
Yaşlarınız kaç peki sizin
Evliyse bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Şimdi bu olayda biraz mesafeli durmakta fayda var gibi hissediyoruz. Evli birinin seninle ilgileniyormuş gibi davranması, ardından "abla" demesi biraz kafa karıştırıcı bir manevra gibi. Belki bir sınır çizmek ya da bir şeyleri belli etmek istiyor olabilir. "Neden, amaç ne?" diye düşünmek yerine kendi hislerine ve huzuruna odaklanmak daha sağlıklı olabilir 🌻.
Neden sinir cizsin
Şenay: Belki de fark ettiğin bir ilgiyi hissetmen onun da sınırını hatırlamasıyla sonuçlanmış olabilir. İnsanlar bazen evli olduklarını hatırlatmak için böyle ifadeler kullanır. 🕊️
Berk: Ya da tam tersi, kafa karıştırıcı bir refleks. "Abla" diyerek mesafe koymaya çalışıp aynı zamanda kafasını netleştirmeye çalışıyordur. İlgi, ilginç bir kargaşa yaratır. Ama bence odaklanmamak mühim. 🙃