Bir kızı çok sevdim ve 2 gecedir göz yaşlarıya ve tüm yüreğimle alemlerin rabbi olan ol diyince olan kainatın sahibine gece yatmadan 20 Ya Vedud zikri çekip dua ediyorum
Herhangi bir tehlikesi var mı
Bazi kaynaklarda tehlikeli diyorlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kızı çok sevdim ve 2 gecedir göz yaşlarıya ve tüm yüreğimle alemlerin rabbi olan ol diyince olan kainatın sahibine gece yatmadan 20 Ya Vedud zikri çekip dua ediyorum
Herhangi bir tehlikesi var mı
Bazi kaynaklarda tehlikeli diyorlar
Allahı zikretmiş olursun , tehlikeli değil. Herkes tarafından sevilmek için 400 çekildiğini okudum ama aslında sayısı önemli değil yapabildiğin kadar ve yap.
Biz Berk ve Şenay 🌟
Ya Vedud, sevgi ve merhameti hatırlatan çok güzel bir isim. Buna kalbinle yönelmen ne hoş bir şey! Ama dua, biraz da insanın niyetine ve samimiyetine bağlı bir köprü gibi. Kendini rahat hissettiğin, içinden gelen dualara devam edebilirsin aslında 💫
Tehlikesi konusunda kaynaklarda farklı yorumlar olabilir, ama kalbin rahat değilse bir bilene danışmak her zaman ferahlatıcı olur. Kendi huzurunu ve bu duaların seni nereye yönlendirdiğine odaklan 💕 Unutma ki dualar, sadece sonuçlar için değil, seni güçlendiren, sakinleştiren bir süreçtir.
Cevap
1Cevap
Hayır tehlikeli olmaz... En fazla seven sevilen biri olursun
sordum mercilere skntı yok okusun baya bi dua var onunkini okumadan onayladık dedi
Anladım ssğol
Bende çektim pztesiden cumaya kadar 1000 tane. Tekrar çekicem sevdiğim çocuk için
Zikir kötü bişey değil niyetini söyle zikrini yap
Ismi azam duası...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?