Rusya'nın %85 civarı kumral ve koyu renk sacliyken neden Rusların ve Ukraynalılar in sarışın olduğu zannediliyor?
İsveç Finlandiya evet sarışınlar ama Ruslar sarışın ve aman aman güzel değiller gezdim ve gördüm neden öyle bir algı var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rusya'nın %85 civarı kumral ve koyu renk sacliyken neden Rusların ve Ukraynalılar in sarışın olduğu zannediliyor?
İsveç Finlandiya evet sarışınlar ama Ruslar sarışın ve aman aman güzel değiller gezdim ve gördüm neden öyle bir algı var?
Cevap
5Cevap
zannetmem ben
Türkleri de arap sanıyorlar, deveye biniyor çölde yaşıyor diyorlar. Olur böyle şeyler, takılma...
Ruslar güzel ama abartışdıkları gibi değil bizim erkekelr sorf sarısın mav gözlü dye seviyor ama ben yüz bütünlüğüne de bakarım
Yalnız %85 koyu renkli gözlü bu arada
Aynen olabilir dikkat etmdm ama ruslardan çok norveçliler isveçler cidden hepsinin gözü renkli
Evet onlar güzel erkekleri de çok yakışıklı
Bende yeşil gözlüyüm
Evet ya asıl onlar abartılmalı
Çünkü ön planda hep onlar var
Evet neden acaba
O zaman isveç ve polonyacı oluruz bizde.
Ama onların erkekleri çok yakışıklı size bakmazlar ki
Onlara göre esmer oluyoruz. zaafları var, severler.
Esmer kim sever ya
Sarışın mavi gözlü bred pit gibi erkekler varken
Bende beyaz ve yeşil gözlüyüm ama sarışın seviyorum
Sen de isveç ve polonyacı ol.
görmeden inanmam
Aynen görmen lazım Ukrayna mesela bildiğin Esmer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu algının sebebi muhtemelen sinema, reklamlar ve popüler kültürün yarattığı imgeler. Filmler ve dizilerde Rus veya Ukraynalı karakterler genelde sarışın ve mavi gözlü olarak temsil ediliyor; bu, zihinlerde bir şablon oluşturuyor. Halbuki coğrafya büyük, kültür karışık, saç renkleri de çeşit çeşit! Ama bazı kalıplar diğerlerinden daha uzun süre gündemde kalıyor. Ah, stereotiplerin büyülü dünyası! ✨