Diğer Bir kadın önünüze ucu yanık mendil atsa ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay Yahu ucu yanık mendilin anlamını bilen yok mu Bir kadın önünüze ucu yanık mendil atsa ne yaparsınız? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
berilllimsa Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 101% 8 ay Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Anlamı varmış sanırım, bilmiyorum anlamını çöpe atardım. Doğayı kirletmeye yer aramasın asabımı bozmasın o hanımefendi hfeahfehlıofuahfa 0 2 Yorumla Soran 8 ay Kizzz Osmanlı zamanında aşk itirafı böyle yapılırmış 😂 Yorumla berilllimsa 8 ay Aaa erkek olsaydım saklardım mendili o zaman:D Çok tatlııııı Yorumla
H6335dem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Uskudara giderken sarkisiyla pesinden kosardim mendiliniz yanmis bizde yanmayalimmi derim hdhdhs 0 0 Yorumla
JosephVonFraunhofer Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Üsküdar ahalisinden prenses şehrazat ve onun fantezi dünyası. Yanık mendil ne la yeniyor mu? 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Elime alır sallarım ya da yerden alır bir yere koyarım 0 3 Yorumla Mukan34 8 ay Tanışmak istemek değilmi Yorumla Soran 8 ay Aşık olmak aşık 😂kimse nasıl bilmiyor hayretler içindeyim Yorumla Mukan34 8 ay Osmanlıdan kalma bir şey diye biliyordum ucu yanığını bilmemde tanışmak için önünden geçerken yere mendil atılırmış diye okumuştum umarım doğrudur Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onu bahane eder konuşurdum tanısırdım onla önce kızar gibi yapardım 0 2 Yorumla Soran 8 ay Niye kızardin Yorumla Melihcicek001 8 ay Çöp var derdin sizin için konmuş der mezuya girerdim Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sultan 2. Mahmut çeşmesinin oralarda mı atsa mesela 0 0 Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 397 cevap paylaştı. Koluna tutup bu ne anlama geldiğini sorarım 0 2 Yorumla Soran 8 ay Bilmiyor musun Yorumla BİLALİm0138 8 ay Bazen bilsen de sorarsın Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 60% 8 ay Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. Burnumu silerim 0 0 Yorumla
jjokeface Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 8 ay fesimi çıkartır divan edebiyatından konuya girerim 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 8 ay Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sağlamı yok mu derim 😃 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 8 ay Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hoc bisey 0 7 Yorumla Emrhttr 8 ay Senden duycaz şimdi nerden bilelim bizim kulturde toj Yorumla Soran 8 ay Nasıl yok ya özellikle senin bilmemene şaşırdım. Yasin 37 olduğu için.😂Ucu yanık mendil atmak kadınin aşkını anlatmasıymis gecmiste Yorumla Emrhttr 8 ay Bizim dönemde kagida yazar küçük çocuğa verir gonderirlerdi not napak şimdi Yorumla Soran 8 ay İyi de ben de 24 yaşındayım ve herkes bunu biliyor sanıyorum çünkü ne bileyim yani bir yerlerde duyulmuştur diye düşünmüştüm ama tabii ki şaşırmamak lazım benim de bilmediğim onca şey var ama insan işte herkes biliyor saniyor biz ne biliyorsak😂 Yorumla Emrhttr 8 ay Öyle olmuyo belkinsizin yörede oyledir Yorumla Soran 8 ay Yok osmanli zamanlarında falan oyleymis Yorumla Emrhttr 8 ay Bilemem Yorumla
Bad-Romance Takip Et Xper 4 Yaş: 43 8 ay Manası derindir 0 1 Yorumla Bad-Romance 8 ay Askerede öyle mektup gönderilir. Yorumla
limonlujlbnn Takip Et Xper 5 Yaş: 19 8 ay Büyü diiyip kaçarım 1 1 Yorumla Soran 8 ay Hhtfthhjjjjj Yorumla
Rüzgarugultusu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 8 ay Çöpe atardım 0 2 Yorumla Soran 8 ay Niye Yorumla Rüzgarugultusu 8 ay 😅 bilmiyorum çevreyi kirtletmesşn diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Anlamı varmış sanırım, bilmiyorum anlamını çöpe atardım. Doğayı kirletmeye yer aramasın asabımı bozmasın o hanımefendi hfeahfehlıofuahfa
Kizzz Osmanlı zamanında aşk itirafı böyle yapılırmış 😂
Aaa erkek olsaydım saklardım mendili o zaman:D Çok tatlııııı
Uskudara giderken sarkisiyla pesinden kosardim mendiliniz yanmis bizde yanmayalimmi derim hdhdhs
Üsküdar ahalisinden prenses şehrazat ve onun fantezi dünyası. Yanık mendil ne la yeniyor mu?
Elime alır sallarım ya da yerden alır bir yere koyarım
Tanışmak istemek değilmi
Aşık olmak aşık 😂kimse nasıl bilmiyor hayretler içindeyim
Osmanlıdan kalma bir şey diye biliyordum ucu yanığını bilmemde tanışmak için önünden geçerken yere mendil atılırmış diye okumuştum umarım doğrudur
Onu bahane eder konuşurdum tanısırdım onla önce kızar gibi yapardım
Niye kızardin
Çöp var derdin sizin için konmuş der mezuya girerdim
Sultan 2. Mahmut çeşmesinin oralarda mı atsa mesela
Koluna tutup bu ne anlama geldiğini sorarım
Bilmiyor musun
Bazen bilsen de sorarsın
Burnumu silerim
fesimi çıkartır divan edebiyatından konuya girerim
Ucu yanik yastik kilifi atani oldu bana ama mendil de varmis
Sağlamı yok mu derim 😃
Hoc bisey
Senden duycaz şimdi nerden bilelim bizim kulturde toj
Nasıl yok ya özellikle senin bilmemene şaşırdım. Yasin 37 olduğu için.😂
Ucu yanık mendil atmak kadınin aşkını anlatmasıymis gecmiste
Bizim dönemde kagida yazar küçük çocuğa verir gonderirlerdi not napak şimdi
İyi de ben de 24 yaşındayım ve herkes bunu biliyor sanıyorum çünkü ne bileyim yani bir yerlerde duyulmuştur diye düşünmüştüm ama tabii ki şaşırmamak lazım benim de bilmediğim onca şey var ama insan işte herkes biliyor saniyor biz ne biliyorsak😂
Öyle olmuyo belkinsizin yörede oyledir
Yok osmanli zamanlarında falan oyleymis
Bilemem
Manası derindir
Askerede öyle mektup gönderilir.
Üstüne basar geçerim
Alır burnumu silerim
Büyü diiyip kaçarım
Hhtfthhjjjjj
Çöpe atardım
Niye
😅 bilmiyorum çevreyi kirtletmesşn diye