Diğer Küçük tuvaletimi yaparken bacaklarıma doğru akıyor düz akmıyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden böyle oldu nasıl düzeltilir Sadece bende mi böyle yardım edin lütfen Güncellemeler9 ay Dalga geçmeyin lan Güncellemeler9 ay Lazerden sonra böyle oldu Küçük tuvaletimi yaparken bacaklarıma doğru akıyor düz akmıyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 9 ay Diğer konusunda 29,5b cevap paylaştı. Nasıl ne şekilde yaptığına bağlı gadası 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 9 ay Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doktora görün egrilmis biyer ya da musluk hortumunda sıkıntı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Bazen oluyor olmayacak yerde yapıyorsan ekstra dikkat etmeliisn bu sorunmu onuda bilmiyorum 0 2 Yorumla Soran 9 ay Lazere gittikten sonra böyle oldu enfeksiyon mu kaptım acaba Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bunun enfeksiyonla ne alakası olsun, tamamen şekilden kaynakli ya da o anki şeklinden Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Pipet tak düz akabilir o şekilde 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 9 ay Diğer konusunda 668 cevap paylaştı. Dudaklarını sağa sola ayır 0 0 Yorumla
kadınımkolesi843 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. Oturarak mi yapıyor lsun abla ayakta mi 0 0 Yorumla
Yormabegüzelim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Ayakta mı işedin 0 2 Yorumla Soran 9 ay Lan yok Yorumla Yormabegüzelim 9 ay O zaman nası bacağa akıyor normalde popo deliğine akar ordan aşağı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nasıl ne şekilde yaptığına bağlı gadası
Doktora görün egrilmis biyer ya da musluk hortumunda sıkıntı var
Bazen oluyor olmayacak yerde yapıyorsan ekstra dikkat etmeliisn bu sorunmu onuda bilmiyorum
Lazere gittikten sonra böyle oldu enfeksiyon mu kaptım acaba
Bunun enfeksiyonla ne alakası olsun, tamamen şekilden kaynakli ya da o anki şeklinden
Pipet tak düz akabilir o şekilde
Dudaklarını sağa sola ayır
Oturarak mi yapıyor lsun abla ayakta mi
Ayakta mı işedin
Lan yok
O zaman nası bacağa akıyor normalde popo deliğine akar ordan aşağı
Dudakları uzun mu?
Dudaklar çıkıktır, sarkık