Zorla güzellik olmaz. Dinde de zorlama olmaz normalde bunu cahil aileler yapıyor maalesef. Ekonomik özgürlüğünü kazanıp kendi hayatını yaşamak en makul çözüm.
Bazıları tek evlenince fırsat buluyorlar ben çok iyi hatırlıyorum okulda bir kız okula girmeden once saçını açıyordu ve o kadar yalnız takiliyorduki kimse farketmiyordu onu ben farkettim
Elalem ne der diye dusunuyorlar ıyilik falan yapmiuorlar onun iyiligi icin segil kendi iyilikleri için yapıyorlar elalem kızlarına namuslu desinler diye
Maalesef onun hayatini az cok tahmin edebiliyorum annesi de biz senin için bu hayatta en iyisini yapmaya çalıştık falan diyor ki annesi de eşinden yani kızın babasından şiddet gördü ama annesi de bir tuhaf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ailesi istediği için elden bir şey gelmiyor gadası
Zorla güzellik olmaz. Dinde de zorlama olmaz normalde bunu cahil aileler yapıyor maalesef. Ekonomik özgürlüğünü kazanıp kendi hayatını yaşamak en makul çözüm.
Üzücü bir durum böyle durumlar baskın duyguları ileride ortaya dahs kötü olarak çıkıyor ailelerin en büyük yanlışı maalesef ki
Şahit oldunuz mu böyle bir seye
Evet evlenince açılmıştı
Bazıları tek evlenince fırsat buluyorlar ben çok iyi hatırlıyorum okulda bir kız okula girmeden once saçını açıyordu ve o kadar yalnız takiliyorduki kimse farketmiyordu onu ben farkettim
Böyle çok örnek var maalesef aileler ii yapaym derken kötülük yapiolar farketmiolar
Elalem ne der diye dusunuyorlar ıyilik falan yapmiuorlar onun iyiligi icin segil kendi iyilikleri için yapıyorlar elalem kızlarına namuslu desinler diye
Elaleme sokaym namus örtünmekle olsa keske
Keşke ama maaalesef bazıları bunu anlamiyorlar yani insan empati yapınca bile kotu oluyor bu durumda
İşte bu ülkenin insanlarının en eksik duygusu empati çoğunda yok
Maalesef babası zaten annesini de aldatmıştı buna rağmen namuslu görünmek icin kızını kapatiyor😕
Al en büyük serefsz namussuz kendi işte namus bekçiliğinin olduğu her yerde bı namussuzluk var
Maalesef onun hayatini az cok tahmin edebiliyorum annesi de biz senin için bu hayatta en iyisini yapmaya çalıştık falan diyor ki annesi de eşinden yani kızın babasından şiddet gördü ama annesi de bir tuhaf
Allah o kıza sabır versin inşallah bı an evvel kurtulur o aileden
Inşallah yorumunuz icin teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
İçinde yoksa bir anlamı yok boşuna ugras gene istediğini yapar
Fırsat bulamayanlar da var yapmak icin
Fırsatını kollayanda var onu napcaz
üzülüyorum baskı altında kalp daha berbat oluyorlar
Umarım bir noktadan sonra kendi hayatının sahibi olur
İçi açık
Bir yerde ici galip geliyor
Isterse kurtulur
Ya hayatında birtakım engeller varsa nasil kurtulacak
Kendisi olarak hayatının iplerini eline alarak
Hepimizin inandığı bir idoloji vardır fakat istemeyerek diretmek çok yanlıştır islamda da bu yanlıştır zaten
Bence kıza bırakılmalı
Çok fena içleri yanıyor
Çok şey zorla katılanlar daha bı sey
kotuya
Ne gibi
zorla kapatılmış işte ne düşüncez ki
@defne_luxx yobaz erkek kapatır
içten gelmeli
Yazık derim.
Niye
istekli oluyolar
nereye?