ahirette bize helal olan şeyi arzuluyoruz ama neden bize bu dünya da haram kılınmış neden iki taraf içinde helal veyahut haram değil ya da kötü bir şeyse bu dünya da neden var inanmıyorum belki o yüzden saçma gelmiştir düşüncem size ama bence yap gitsin
Ben şahsen anal ilişkiyi asla kabul etmiyorum. Hem sağlık açısından riskli—hastalıklara ve yaralanmalara yol açabiliyor—hem de dini açıdan doğru bulmuyorum. Ayrıca, açıkçası bir diski olan bir yerden zevk almanın ne kadar mümkün olduğunu anlamıyorum; bence çok iğrenç ve rahatsız edici. Herkes kendi tercihini yapabilir ama benim görüşüm kesinlikle olumsuz..
Neyin neden yasak olduğunu iyi anlamak gerekir. Ve unutmamalıyoz ki her şeyin fazlası zarardır. Abartı haller bazen bize güzel gelebilir ama güzel geliyor olması doğru olduğu anlamına gelmez.
Bak bir sey sirf yasak diye haram diye yapmiyorsan bir gun illa ki nefsine yenilip onu yaparsin onu yapmasanda ona benzerini yaparsin o yuzden gunah diye degil allah rizasi icin yapma kendine hakim ol kendine saygin olsun